KONTINUITET RADA MORA DONETI I REZULTAT: Promene neće biti - mladi stručnjak nastavlja svoju odiseju na klupi "rosonera"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.06.2023

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klupsko rukovodstvo je donelo (ne)očekivanu odluku.

KONTINUITET RADA MORA DONETI I REZULTAT: Promene neće biti - mladi stručnjak nastavlja svoju odiseju na klupi "rosonera"!

Foto: Starsport

Fudbaleri šabačke Mačve kroz plej-aut fazu takmičenja, sačuvali su status prvoligaške ekipe, tako da će i od naredne jeseni biti deo drugog stepena srpskog klupskog fudbala.

 

Kada je bilo i najpotrebnije popularni "rosoneri" sa grada na obalama Save, zabeležili su tri pobede, dva remija i isto toliko poraza, što im je donelo 48 bodova, tako da u samom finišu takmičenja nisu morali da strepe od grčevite borbe za opstanak.

Tokom celokupnog takmičenja, ekipu je sa klupe predvodio tridesetdevetogodišnji trener Ivan Kurtušić, a po okončanju takmičenja, rukovodstvo kluba je njegov rad ocenilo pozitivnom ocenom i odlučilo da Kurtušić i naredne sezone predvodi šabački sportski kolektiv, uz nadu da klub može načiniti i iskorak ka gornjem delu tabele, a u tom slučaju i borba za povratak u srpsku fudbalsku elitu, nije daleko.

Foto: Starsport

Ivan Kurtušić će i naredne sezone sedeti na klupi "čivijaša"

 

- Ivan Kurtušić:

Datum rođenja: 28. april 1984. godine

Mesto rođenja: Beograd

Trenerska karijera: Tai Po (Hongkong), Marsonija 1909 (Hrvatska), Mačva (Šabac)

U šabačkom klubu smatraju da kontinuirani rad može doneti i željena rezultatska ostvarenja, što je definitivno i pravi pristup, a u tom cilju, "čivijaši" i Ivan Kurtušić nastavljaju zajedno.

Kako bi se do boljih rezultata i došlo, neophodna su i igračka pojačanja, ali to je sada deo posla koji mora obaviti klupsko rukovodstvo. Početak nove sezone, ipak nije tako daleko.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading