NIŠTA NIJE GOTOVO DOK TO NE POTVRDI DISCIPLINSKA KOMISIJA: Nova serija ODUZIMANJA BODOVA - četiri kluba su ovoga puta "na tapetu"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.06.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pljušte kazne u prestoničkom fudbalu...

NIŠTA NIJE GOTOVO DOK TO NE POTVRDI DISCIPLINSKA KOMISIJA: Nova serija ODUZIMANJA BODOVA - četiri kluba su ovoga puta "na tapetu"!

Foto: Facebook.com/Srbijasport.net

 

Foto: Fudbalski savez Beograda

Prestonički fudbalski savez bio je neumoljiv

 

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Beograda nedavno je izrekla oštre kazne kada su u pitanju klubovi u okviru Srpske lige Beograd, a ovoga puta "na tapetu" su se našli i sportski kolektivi četvrtog ranga srpskog fudbala na teritoriji prestonice.

 

Povodon najnovijih odluka FSB-a, gradska krovna organizacija izdala je sledeće saopštenje bazirano na osnovu istražnog postupka koji je sproveden. Odluke disciplinskih organa, prenosimo u celosti:

– Kažnjava se Fudbalski klub Zuce 2019 iz Sopota oduzimanjem 4 boda u tekućoj sezoni zbog učinjenog prekršaja iz člana 80 Disciplinskog pravilnika FS Srbije na utakmici 27. kola Zonske lige “Beograd” odigrane dana 17.05.2023. između FK Napredak i FK Zuce 2019;

– Kažnjava se FK Barajevo iz Barajeva oduzimanjem 4 boda u tekućoj sezoni zbog učinjenog prekršaja iz člana 80 Disciplinskog pravilnika FS Srbije na utakmici 28. kola Zonske lige “Beograd” odigranoj dana 20.05.2023. između FK Šušnjar i FK Barajevo;

 

– Kažnjava se FK Šušnjar iz Konatica oduzimanjem 4 boda u tekućoj sezoni zbog učinjenog prekršaja iz člana 80 Disciplinskog pravilnika FS Srbije na utakmici 28. kola Zonske lige “Beograd” odigranoj dana 20.05.2023. između FK Šušnjar i FK Barajevo i

– Kažnjava se FK Napredak iz Medoševca oduzimanjem 4 boda u tekućoj sezoni zbog učinjenog prekršaja iz člana 80 Disciplinskog pravilnika FS Srbije na utakmici 26. kola Zonske lige “Beograd” odigranoj dana 14.05.2023. između FK Boleč i FK Napredak.

Nakon navedenog, jasno je da je najveći gubitnik donešenih odluka ekipa Šušnjara koja oduzimanjem bodova gubi šansu da se u poslednjoj takmičarskoj rundi bori za plasman u viši rang takmičenj, Srpsku ligu Beograd.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading