NIŠKI DAN D: Iz kluba pozivaju na podršku u što većem broju - poginućemo jedni za druge!

Autor:

Sport

03.06.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popravnog više nema. Prethodne godine su se pripremali za Evro kupove, a sada su na ivici ispadanja u niži stepen takmičenja.

NIŠKI DAN D: Iz kluba pozivaju na podršku u što većem broju - poginućemo jedni za druge!

Foto: FK Inđija Toyo Tires

U nedelju, 4. juna sa početkom od 18.30 časova na niškom "Čairu", igra se revanš meč baraža u kojem će domaći Radnički dočekati ekipu Inđije Toyo Tires.

 

Prvi susret dve ekipe koji je odigran u gradu na južnim obroncima Fruške gore, pripao je momcima u zeleno-beloj sportskoj opremi. Slavila je Inđija rezultatom 3:1 čime je stekla veliki kapital pred odlučujuće gostovanje u Nišu, a popularnim "meraklijama" gol postignut na gostujućem terenu ipak daje nadu da se mogu spasiti najgoreg i da se na "Čairu" neće, nakon pune decenije, gledati nižerazredni fudbal.

Nakon duela na "Toyo Tires Areni" trener Dragan Šarac podneo je ostvaku na mesto prvog trenera kluba, a uoči važnog duela, medijima se obratio pomočni trener Vladimir Đorđević:

- Cela ova turbulentna sezona staje u nedeljnu utakmicu. Otežavajuća okolnost je što moramo nadoknaditi minus od dva gola iz prvog meča, ali je to na neki način za nas i dodatni motiv. Na stručnom štabu je da u ovom kratkom periodu da pre svega podigne ekipu i da na meč izađemo skoncentrisani i na ofanzivu i na defanzivu. Koliko je potrebno da postignemo golove za prolaz, toliko je i važno da u odbrani budemo mirni i sigurni i od toga će kretati naše samopouzdanje - istakao je trener pred kojim je delikatan zadatak, a zatim je i dodao:

- U ovoj situaciji mi moramo dati i više nego što je naš trenutni maksimum da bismo ostvarili pozitivan rezultat. Verujte, ni jednog trenutka ne sumnjam u naš prolaz i da će Radnički i sledeće sezone igrati Super ligu Srbije. I u prvoj utakmici pokazali smo više nego što rezultat govori, bio je to i splet nesrećnih okolnosti da u meču u kom dominiramo primimo golove iz praktično svakog šuta koji je protivnik uputio.

 

 

- Revanš meč baraža za popunu Superlige Srbije:

Radnički (Niš) - Inđija Toyo Tires (Inđija)

Stadion: "Čair"

Datum: Nedelja, 4. jun

Početak: 18.30 časova

Prvi meč: 1-3

Nišlije predstojeći duel dočekuju u boljoj poziciji kada je u pitanju igrački kadar:

- Petrov i Varga se vraćaju nakon odrađene suspenzije, ostali igrači koji su imali povrede deluju bolje na treninzima, čvršći su i spremniji za utakmicu. Sve snage koje imamo na raspolaganju stavićemo na teren jer mi moramo da napadnemo i pobedimo.

Na kraju je nekadašnji defanzivac Nišlija uputio i apel navijačima, popularnim "Meraklijama":

- U nedelju svi u klubu i na tribinama moramo dati sve od sebe da ostvarimo pozitivan rezultat. Pozivam i publiku da dođe i podrži klub, jer nam biti potreban i dodatan vetar u leđa da napadnemo i pobedimo Inđiju. Nadam se da ćemo napokon „poginuti“ jedni za druge i na kraju se radovati - zaključio je Vladimir Đorđević

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading