TRANSFER PIJACA JE OTVORENA: Tri potpisa u jednom danu - napadačka linija tima osetno je pojačana! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.06.2023

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme za novu sezonu već kreću.

TRANSFER PIJACA JE OTVORENA: Tri potpisa u jednom danu - napadačka linija tima osetno je pojačana! (FOTO)

Foto: Facebook.com

Aktuelna 2022/23 sezona u pojedinim rangovima takmičenja je okončana i klubovi su već prionuli na važan posao, kompletiranje rostera za narednu sezonu.

 

Fudbalski klub Drugari iz mesta Stanci kod Kruševca, prethodnog vikenda je okončao svoje takmičenje. U okviru Druge gradske lige Kruševac FSRO zauzeli su poslednje, osmo mesto na tabeli sa svega jednim osvojenim bodom, a navedeno ostvarenje zabeležili su u poslednjem kolu kada su na gostovanju ekipi Mladosti VPD uspeli da ostanu neporaženi i susret okončaju rezultatom 1:1.

Nakon prilično slabe sezone, klub je već u prvim danima meseca juna krenuo sa jačanjem igračkog kadra za narednu sezonu i u tom cilju predstavil isu trojicu novajlija koji su stavili paraf na ugovore. U pitanju su krilni fudbaleri Đorđe Vulić i Dejan Lukač, kao i mladi napadač Filip Mijatović.

Republika

Foto: FK Drugari

Triling novajlija - od njih će se očekivati golovi

 

- Đorđe Vulić (16) dolazi iz ekipe FK Dvorane iz istoimenog mesta. Krasi ga snaga, brzina i tehnika sa loptom, a i pored činjenice da ima tek 16 godina, već se dokazao kao ubojiti strelac.

Dejan Lukač (23) dolazi iz ekipe FK Žabare. Njegovo ime dobro je poznato u okviru kruševačkog fudbala i očekuje se da će od naredne jeseni biti pokretačka snaga novog kluba.

Filip Mijatović (17) dolazi iz ekipe FK Gornji Stepoš koja se takmiči u Okružnom rangu takmičenja gde je bio standardan na krilnoj poziciji i u klubu se nadaju da će u značajnoj meri pomoći prevazilaženju glavnog klupskog problema, hroničnojneefikasnosti.

Kao šti je već rečeno, tokom prethodne sezone ekipa Drugari je osvojila svega jedan bod, ali ono što je okarakterisano kao najveći problem, jeste mali broj postignutih pogodaka (svega deset) i u klubu gaje nadu da će navedeni trilig novajlija, uticati da se uočeni problem, prevaziđe.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading