TROFEJ STIŽE NA VAVU: Sve je spremno za odlučujuću borbu za pehar - u godini velikog jubileja crveno-beli sanjaju o Duploj kruni!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.06.2023

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispisuju se nove, zlatne stranice klupske istorije.

TROFEJ STIŽE NA VAVU: Sve je spremno za odlučujuću borbu za pehar - u godini velikog jubileja crveno-beli sanjaju o Duploj kruni!

Foto: FK TSK Temerin

Fudbaleri TSK Temerina u finišu sezone 2022/23 nalaze se pred ostvarenjem u koji, verovatno i najveći optimisti, nisu verovali.

 

U okviru Prve novosadske lige Temerinci se, kolo pre kraja takmičenja, nalaze na liderskoj poziciji sa dva boda više u odnosu na Fruškogorski partizan iz Bukovca i predstojeće subote, 10. juna, na gostovanju u Žabalju, ekipi ŽSK-a, imaju priliku da stignu do šampionske titule i plasmana u viši rang takmičenja, Vojvođansku ligu Jug.

Istovremeno, crveno-beli iz Teemrina nalaze se na korak od osvajanja trofeja namenjenog pobedniku Kup takmičenja na teritoriji Fudbalskog saveza Vojodine. U sredu 7. juna na programu je finalan utakmica, a sa druge strane terena naćiće se ekipa pančevačkog Dinama 1945 koja se u aktuelnoj sezoni takmiči u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana i koja će navedeni stepen takmičenja okončati u donjem domu tabele.

Foto: FK TSK Temerin

Stadion "Slavko Maletin Vava" biće domaćin finalnog meča Kupa FS Vojvodina

 

- Kup FS Vojvodine, finale:

TSK (Temerin) - Dinamo 1945 (Pančevo)

Stadion: "Slavko Maletin Vava", Bačka Palanka

Datum: Sreda, 7. jun

Početak: 17.30 časova

Cena karte: 300 dinara

Izvršni odbor Fudbalska saveza Vojvodine doneo je odluku o licima koja će deliti pravdu u borbi za prestižni trofej. Glavni sudija ovog susreta biće Srđan Tanović iz Subotice, kome će u obavljanju posla pomagati Miroslav Kantar iz Subotice i Vladimir Nikolić iz Lovćenca. Četvrti sudija ovog meča biće Ivan Repček iz Vrbasa.

Treba napomenuti da će, ukoliko se pobednik ne dobije nakon 90 minuta igre, nosioca trofeja odlučiti jedanaesterci.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading