SLAVLJE U NIŠU: Fudbaler "careva" parafirao ugovor života - obavezao se na vernost prelepoj Andrijani! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.06.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da i Nišlije slave...

SLAVLJE U NIŠU: Fudbaler "careva" parafirao ugovor života - obavezao se na vernost prelepoj Andrijani! (FOTO)

Foto: Sava Jojić

Fudbaleri niškog Car Konstantina, tačku na ovosezonsko takmičenje staviće predstojećeg vikenda kaa će na svom stadionu u okviru 30. kola Srpska lige Istok, dočekati ekipu OFK Brzog Broda.

 

Popularni "carevi" svakako će sezonu 2022/23 želeti što pre da zaborave s obzirom da su tokom prethodnih 29 mečeva ostvarili samo po jedan trijumf (Vlasina Vlasotince 2:0) i remi (Radnički Pirot 1:1) i već nakon uvodnih mečeva prethodne jeseni, bilo je jeasno da će se klub vratiti u zonski fudbalski rang.

Međutim i pored svega navedenogu redovima niškog kluba razloga za radost ima. Fudbaler Car Konstantina, Miodrag Todorović je "stao na ludi kamen", a njegovo srce otela je prelepa Andrijana. Klub im je zvanično putem Instagram stranice čestitao i poželeo sreću u zajedničkom životu, kao i puno naslednika, koji će, kako su istakli, biti i fudbalski talentovani.

Foto: FK Car Konstantin Niš

Poptis života - Miodrag Todorović sa prelepom suprugom Andrijanom

 

- Miodrag Todorović:

Datum rođenja: 10. septembar 1995. godine

Mesto rođenja: Niš

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: Car Konstantin (Niš), Radnički (Niš), Babit (Letonija), Radnički (Nova Pazova), Dinamo (Vranje), Smederevo 1924 (Smederevo), Tomašov (Slovačka), Tutin (Tutin)

Kao što je već rečeno, Car Konstantin će u nedelju 11. juna odigrati poslednji ovosezonski meč kada će sa početkom od 17.30 časova dočekati OFK Brzi Brod, a zatim sledi i prirpema za narednu sezonu i nada da će se kroz Zonu Centar već narednog proleća izboriti plasman u treći stepen srpskog klupskog fudbala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading