MENJA KLUB, ALI NE I TAKMIČENJE: Nakon polaznika Partizanove škole fudbala, klub doveo i nekadašnju nadu Crvene zvezde!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.06.2023

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu uspeli kroz baraž mečeve da izbore povratak u elitni rang srpskog klupskog fudbala, ali se uveliko pripremaju za narednu sezonu velikih očekivanja.

MENJA KLUB, ALI NE I TAKMIČENJE: Nakon polaznika Partizanove škole fudbala, klub doveo i nekadašnju nadu Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Ekipa Inđije Toyo Tires poražena je od niškog Radničkog u baražu za popunu Superlige Srbije, ali se zato klub iz grada na južnim obroncima Fruške gore uveliko priprema za narednu sezonu u kojoj su ambicije ponovo maksimalne.

 

Redove ekipe sa "Toyo Tires Arene" već su pojačali Luka Đorđević nekadašnji izdanak Partizanove fudbalske škole, kao i Nemanja Subotić doskorašnji igrač surduličkog Radnika.

Treće pojačanje inđijskog sportskog klektiva jeste Dušan Vrbić.

Reč je o mladom devetnaestogodišnjem levom beku koji je u prethodnoj sezoni nosio opremu čajetinskog Zlatibora, a u pitanju je fudbaler koji je jedan deo svoje omladinske karijere proveo i u dresu Crvene zvezde.

Foto: FK Inđija Toyo Tires

Treća akvizicija inđijskog prvoligaša

 

- Dušan Vrbić:

Datum rođenja: 1. jul 2003. godine

Mesto rođenja: Užice

Pozicija u timu: levi bek

Igračka karijera: GFK Sloboda U-19 (Užice), GFK Sloboda (Užice), Crvena zvezda U-19 (Beograd), RFK Grafičar U-19 (Beograd), Zlatibor (Čajetina)

Od Vrbića se očekuje da pojača konkurenciju na poziciji uz levu aut liniju, a svakako u klubu smatraju da je istovremeno on i zalog za budućnost i da će svoje pravo lice pokazati u superligaškoj konkurenciji, ukoliko klub uspe da u predstojećoj 2023/24 sezoni, ostvari svoje ciljeve.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading