GORUĆE PITANJE JE REŠENO: Crno-beli stvaraju bedem pred golom za Evro kupove - supertalentovani čuvar mreže parafirao ugovor!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.06.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme za evropsku odiseju uveliko traju.

GORUĆE PITANJE JE REŠENO: Crno-beli stvaraju bedem pred golom za Evro kupove - supertalentovani čuvar mreže parafirao ugovor!

Foto: Starsport

Fudbaleri Čukaričkog prethodnu takmičarsku sezonu u okviru Superlige Srbije okončali su na trećoj poziciji. Ukupno 23 pobede, šest remija i osam poraza bila su dovoljna da ekipa obezbedi plasman u kvalifikacije za UEFA Ligu Evrope, a s obzirom da se u takmičenja uključuje u plej-of kvalifikacionoj fazi, sastav sa Banovog brda već sada ima obezbeđeno učešće barem u grupnoj fazu UEFA Lige konferencija.

 

Uoči navedenih obaveza kako na domaćem terenu, tako i u međunarodnim kupovima, sastav Čukaričkog je pre nedelju dana započeo sa trenažnim procesom, a sportski sektor uveliko radi na pojačanjima.

Za sada poslednje akvizicija popularnih "brđana", jeste čuvar mreže koji na Banovo brdo stiže iz prvoligaškog karavana, ekipe šabačke Mačve.

Reč je o dvadesetogodišnjem Filipu Samuroviću koji je prošao kompletnu školu šabačkog kluba i u dresu crno-belih će se predstaviti na elitnoj sceni.

Foto: FK Čukarički

Nova "hobotnica" stigla na Banovo brdo

 

- Filip Samurović:

Datum rođenja: 23. septembar 2002. godine

Mesto rođenja: Šabac

Pozicija u timu: golman

Igračka karijera: Mačva U19 (Šabac), Mačva (Šabac)

Samurović je prethodne sezne u okviru Prve lige Srbije propustio svega jedan susret, a u 36 mečeva koliko je stajao na golu "čivijaša" ukupno je kapitulirao 39 puta.

Ostaje da se vidi koliko će Samurović imati prilike da u predstojećoj sezoni čuva gol Čukaričkog, ali svakako se mladi golman može smatrati i zalogom za budućnost ekipe sa Banovog brda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading