LEGENDA PARTIZANA PRED NOVIM IZAZOVOM: Cilj je ŠAMPIONSKA TITULA!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.06.2023

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ciljevi su jasno proklamovani, a od njega se očekuje da navedeno i ostvari.

LEGENDA PARTIZANA PRED NOVIM IZAZOVOM: Cilj je ŠAMPIONSKA TITULA!

Foto: Starsport

Fudbaleri Zemuna nedavno okončanu sezonu u okviru Srpske lige Beograd okončali su na drugoj poziciji sa identičnim bodovnim ostvarenjem kao i šampion sa Omladinskog stadiona, ali usled slabijeg međusobnog skora u odnosu na OFK Beograd, "romantičari" su prigrlili šampionski pehar.

 

Po okončanju borbe za bodove klub iz Gornje varoši prekinuo je saradnju sa dosadašnjim šefom struke Sašom Štrpcem, a sada je poznato i ko će ga zameniti na užarenoj klupi nekadašnjeg superligaša.

Na trnovit put ka prvoligaškoj konkurenciji, Zemunce će povesti Nikola Drinčić, nekadašnja igračka legenda Partizana, fudbaler bogatog internacionalnog iskustva i crnogorski reprezentativac.

Tridesetosmogodišnji sttručnjak smatra se jednim od najperspektivnijih trenera, a tokom prethodne sezone predvodio je ekipu Omladinca iz Novih Banovaca, ali je nakon susreta 17. kola vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana i poraza od kulskog Hajduka 1912, podneo neopozivu ostavku i napusio Novobanovčane.

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

Nikola Drinčić na predstavljanju u redovima Omladinca

 

- Nikola Drinčić:

Datum rođenja: 7. septembar 1984. godine

Mesto rođenja: Beograd

Igračka karijera: Partizan U-19 (Beograd), Teleoptik (Zemun), Spartak (Subotica), Partizan (Beograd), Banat (Zrenjanin), Gaziantep (Turska), Amkar Perm (Rusija), Spartak Moskva (Rusija), Krasnodar (Rusija), Makabi Haifa (Izrael), Rad (Beograd), Čukarički (Beograd), Radnički (Niš), Vojvodina (Novi Sad)

Reprezentacija: Crna Gora 32 utakmice / 3 gola

Pred Drinčićem je ni malo lak zadatak. Svi u redovima kluba iz Gornje varoši nadaju se povratku u Prvu ligu Srbije, a na tom putu plavo-zeleni će imati ozbiljnu konkurenciju u ekipama Rada, Zvezdare, Brodarca, Teleoptika,...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading