PLAN PRIPREMA JE UTANAČEN: Pred Crvenom zvezdom je šest kontrolnih utakmica - crveno-bele testira šest renomiranih rivala!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.06.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za početak priprema...

PLAN PRIPREMA JE UTANAČEN: Pred Crvenom zvezdom je šest kontrolnih utakmica - crveno-bele testira šest renomiranih rivala!

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Fudbaleri Crvene zvezde iz Pavliša prethodnu sezonu u okviru Područne fudbalske lige Pančevo okončali su na jedanaestoj poziciji sa skorom od 11 pobeda, pet remija i 14 poraza i 38 osvojenih bodova.

 

Zahvaljujući dvema pobedama u poslednja tri prvenstvene duela, crveno-beli su mirno dočekali kraj šampionata i pred poslednju takmičarsku rundu nisu morali da strepe za opstanak.

Kako bi naredni šampionat dočekali što spremnije, stručni štab sportskog kolektiva iz Pavliša, već je napravio plan priprema za predstojeći period. 

Fudbaleri će se okupiti 9. jula, a samo sedam dana kasnije sledi i prvi pripremni duel protiv BAK-a iz Bele Crkve, ekipe koja se u nedavno okončanoj sezoni okitila šampionskom titulom. Sedam dana kasnije sledi duel protiv šampiona popularne južnobanatske "segunde", Ševcem iz Kusića, a zatim i duel sa omladinskom selekcijom prvoligaša iz Vršca.

Nakon susreta protiv Jedinstva iz Vlajkovca, 5. avgusta na programu je Memorijalni trijagonal "Kedin", a seriju pripremnih mečeva okončaće 13. avguta protiv Potporanja.

Republika

Foto: REPUBLIKA.RS

Na stadionu "Milan Janjić" će se igrati dobar fudbal

 

- FK Crvena zvezda Pavliš, plan pripremnih utakmica:

BAK (Bela Crkva); 16. jul

Ševac (Kusić); 23. jul

OFK Vršac (Vršac)-omladinci; 27. jul

Memorijalni trijagonal "Kedin"; 5. avgust 

Potporanj (Potporanj); 13. avgust

Pred momcia u crveno-beloj sportskoj opremi su izuzetno važne pripreme, jer svi u klubu žele da izbegnu prošlosezonki start takmičenja kada su u prvih deset mečeva zabeležili čak sedam poraza, što je u mnogome i odredilo dalji tok šampionata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading