REŠAVA SE PITANJE HRONIČNE NEEFIKASNOSTI: Očekivanja su velika - nekadašnji fudbaler Rada i OFK Beograda biće zadužen za golove!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.06.2023

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva lasta je sletela u Surčin.

REŠAVA SE PITANJE HRONIČNE NEEFIKASNOSTI: Očekivanja su velika - nekadašnji fudbaler Rada i OFK Beograda biće zadužen za golove!

Foto: FK Jedinstvo Surčin

Fudbaleri surčinskog Jedinstva sezonu 2022/23 u okviru Srpske lige Beograd okončali su na sedmoj poziciji sa skorom od deset pobeda, 12 remija i osam poraza.

 

Međutim, veliki problem ekipe u tek okončanoj takmičarskoj sezoni, bila je neefikasnost. Jedinstvo je tokom 30 prvenstvenih duela, svega 21 put pronalazilo put lopti do mreže i po navedenom parametru, u beogradskoj grupi srpskoligaškog karavana, jedino je slabiji bio poslednjeplasirani lazarevački Borac koji je mrežu protivnika tresao svega 18 puta.

U tom cilju rukovodstvo kluba je svesno da se navalni deo ekipe mora pojačati, a izbor je pao na mladog dvadesetogodišnjeg centarfora koji je tokom dosadašnje karijere nastupao za renomirane prestoničke klubove.

Reč je o Aleksi Broćeti koji je u mlađim kategorijama nosio opremu Rada i OFK Beograda, a kasnije je seniorsko iskustvo sticao u novobeogradskog Radničkom i ekipi BASK TEK-a sa Careve ćuprije.

Broćeta iza sebe ima i internacionalno iskustvo, s obzirom da je jesenji deo sezone 2018/19 proveo u ekipi Tisakečke koja se takmiči u drugom rangu mađarskog fudbala.

Foto: FK Jedinstvo Surčin

Od njega se očekuju golovi - Aleksa Broćeta

 

- Aleksa Broćeta:

Datum rođenja: 13. maj 2000. godine

Mesto rođenja: Zrenjanin

Pozicija u timu: centarfor

Igračka karijera: Rad U-19 (Beograd), OFK Beograd U-19 (Beograd), Tisakečke (Mađarska), Radnički (Novi Beograd), BASK TEK (Beograd)

Očekivanja od mladog fudbalera su velika i svi u Surčinu se nadaju da će Broćeta pomoći kubu u boljoj realizaciji tokom naredne sezone.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading