PRVI MAČIĆI SE U VODU BACAJU: Šampion poražen u premijernom pripremnom susretu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.06.2023

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon goleade subotički superligaš je zasluženo slavio.

PRVI MAČIĆI SE U VODU BACAJU: Šampion poražen u premijernom pripremnom susretu!

Foto: Starsport

Ekipa novobeogradskog IMT-a, sezonu 2022/23 u okviru Prve lige Srbije ubedljivo je okončala na prvoj poziciji i uz šampionski pehar, trasiran je istorijski put u elitni rang domaćeg klupskog fudbala.

 

Popularni "tratoristi" sa skorom od 22 pobede, devet remija i šest poraza, takmičenje su okončali sa sedam bodova više u odnosu na drugoplasirani pančevački Železničar, a u cilju što bolje prirpeme za iskušenja koja slede, IMT se već uveliko priprema za žetvu bodova u superligaškom karavanu.

 tom cilju Novobeograđani su odigrali i prvi priremni susret. U subotu 24. juna gostovali su na stadionu FK Bačka 1901 u Subotici gde su odmerili snage sa ekipom Spartak Ždrepčeve krvi.

Viđena je zanimljiva fudbalska predstava koju je pratio i veliki broj pogodaka, a iskusnija ekipa je na kraju slavila rezultatom 4:2 u susretu u kojem se posebno istakao Vojo Ubiparip sa dva postigunta gola. 

Foto: FK Spartak Subotica

"Traktoristi" zaribali na severu Srbije

 

Narodski rečeno "prvi mačići se u vodu bacaju", a potpuno je jasno da će "traktoristi" start istorijske sezone u Superligi Srbije dočekati maksimalno spremni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading