ZVEZDA SUTRA MOŽE DA ISPIŠE ISTORIJU! Crveno-beli NE ZNAJU za poraz van Beograda!

Autor:

Sport

15.05.2024

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više puta u prethodnim sezonama im je to pošlo za rukom.

ZVEZDA SUTRA MOŽE DA ISPIŠE ISTORIJU! Crveno-beli NE ZNAJU za poraz van Beograda!

Foto: Starsport

Ako Crvena zvezda ne izgubi od Napretka u Kruševcu sutra, to će značiti da će prvenstvo završiti bez poraza na utakmicama van Beograda.

Novi/stari šampion Srbije ima tri neuspeha ove sezone, a svaki od njih dogodio se u našoj prestonici, zanimljivo, nijedan na stadionu "Rajko Mitić".

Crveno-beli su od prošlog jula izgubili od Partizana (1:0), Voždovca (3:2) i Čukaričkog (2:1). Bila bi to četvrta u poslednjih sedam sezona da prvotimcima Zvezde pođe za nogom da izvedu takav poduhvat.

U šampionatu 2021/22. pod vođstvom Dejana Stankovića, ekipa je završila prvenstvo sa samo jednim porazom van Beograda. Bio je Radnik u Surdulici koban po crveno-bele tada (2:1).

Zvezda je u sezoni 2019/20 pretrpela dva poraza, jedan u glavnom gradu i jedan van njega. Partizan je pobedio u 161. večitom derbiju (2:0) u Humskoj, dok je TSC u poslednjem kolu bio bolji od crveno-belih u Senti (2:1).

Republika

Foto: Starsport

Vladan Milojević

Takođe, u sezoni 2017/18, u prvom trenerskom mandatu Vladana Milojevića, Zvezda je doživela samo jedan poraz, i to od sutrašnjeg rivala. Videćemo mogu li "čarapani" doći glave ponovo šefu stručnog štaba tima sa Marakane.

U prvenstvima 2020/21. i 2022/23., Zvezda je završila sezone bez poraza. Trenerske uloge Dejana Stankovića i Miloša Milojevića će biti pamćene zbog toga. Crveno-beli imaju veliku šansu da ponove uspeh iz prethodnih godina i još jednom potvrde dominaciju u domaćem šampionatu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading