ANA IVANOVIĆ VRAĆA SE TENISU: Lepa Srpkinja uzima reket u ruke posle osam godina, poznato ko će joj biti rivalka

Autor:

Sport

15.05.2024

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada najbolja igračica sveta ponovo na terenu.

ANA IVANOVIĆ VRAĆA SE TENISU: Lepa Srpkinja uzima reket u ruke posle osam godina, poznato ko će joj biti rivalka

Foto: Tanjug/AP

Ana Ivanović, bivša teniska profesionalka, odlučila je da se vrati tenisu, ali ovog puta u nešto drugačijem kontekstu. Umesto u profesionalnoj WTA kategoriji, Ana će zaigrati na turniru legendi u Luksemburgu ovog oktobra.

Nakon osam godina od zvaničnog povlačenja, Ivanovićeva je prihvatila poziv da se takmiči na ovom prestižnom turniru, gde će se nadmetati sa sedam drugih čuvenih teniserki, među kojima su i Andrea Petković i Kirsten Flipkens.


Poslednji put kada je Ana Ivanović stala na teniski teren bilo je pre osam godina, kada je zvanično okončala svoju profesionalnu karijeru. Od tada, nije se takmičila na turniru legendi, ali je sada odlučila da se odazove pozivu i ponovo oseti draž teniske borbe.

Pored Ane Ivanović, na turniru će se takmičiti i Andrea Petković, poznata po svojoj energičnoj igri i harizmatičnoj ličnosti. Tu je i Kirsten Flipkens, belgijska teniserka koja je poznata po svom izuzetnom osećaju za ritam i preciznosti udaraca. Ostali učesnici turnira trenutno nisu poznati, ali se očekuje da će se radi o još četiri legendarne teniserke koje će dopuniti ovu elitnu postavu.

Ana Ivanović je kroz karijeru ostvarila značajne uspehe, ovojila je Rolan Garos i bila je prva teniserka sveta. Njen povratak na teniski teren u Luksemburgu sigurno će privući pažnju ljubitelja tenisa širom sveta. Ostaje da vidimo kako će se Ana snaći u novom teniskom izazovu i da li će joj ovo biti samo jedan u nizu povremenih nastupa ili uvod u nešto više. Svakako, ovo je sjajna prilika da se podsetimo njenog neospornog talenta i posvećenosti tenisu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading