U ORLOVOM GNEZDU: Fudbaler bogatog internacionalnog iskustva je stigao - nakon učešća u Ligi šampiona, nosiće opremu crveno-belih boja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.06.2023

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli iz dana u dan jačaju svoje redove.

U ORLOVOM GNEZDU: Fudbaler bogatog internacionalnog iskustva je stigao - nakon učešća u Ligi šampiona, nosiće opremu crveno-belih boja!

Foto: Instagram.com/NK Maribor

Orlovi iz Jasenova sezonu 2022/23 u okviru Zone Zapad okončali su na šestoj poziciji sa skorom od 12 pobeda, dva remija i 14 poraza čime su u svom drugom učešću u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbala zauzeli identično mesto na tabeli kao i 365 dana ranije.

 

Klub je ozbiljno pristupio promenama u igračkom rosteru u aktuelnom letnjem prelaznom roku. Od ranije je poznato da će ekipu sa pozicije šefa stručnog štaba u nova prvenstvena iskušenja povesti, najbolji prošlosezonski strelac Milo Mićunović, a klub je već angažovao i prvo igračko pojačanje.

U pitanju je iskusni Marko Popović.

Reč je o fudbaleru koji iza sebe ima zavidnu igračku karijeru. Fudbalski je prohodao u redovima Radničkog iz Svilajnca i Crvene zvezde, a tokom bogate internacionalne karijere, bio je i deo slovenačkog Maribora kada je ovaj klub nastupao i u Ligi šampiona, a u elitnom evropskom takmičenju ukupno je odigrao sedam mečeva.

Foto: FK Orlovi Jasenovo

Veliko pojačanje sletelo u orlovo gnezdo

 

- Marko Popović:

Datum rođenja: 25. avgust 1982. godine

Mesto rođenja: Resava

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: Radnički (Svilajnac)-mlađe kategorije; Crvena zvezda (Beograd)-mlađe kategorije; Crvena zvezda (Beograd), Jedinstvo (Ub), Leotar Trebinje (Bosna i Hercegovina), Maribor (Slovenija), Ašdod (Izrael), Jagodina (Jagodina), Zrinjski Mostar (Bosna i Hercegovina), Radnički (Svilajnac), Sloga 33 (Petrovac na Mlavi), Kušiljevo (Kušiljevo)

Trofeji: Prvenstvo Slovenije (2008/09); Kup Slovenije (2010)

Popović u redove crveno-belih Orlova stiže iz ekipe Kušiljeva i očekuje se da svojim iskustvom u mnogome pomogne sportskom kolektivu iz Jasenova u ostvarenju što boljih rezultata u predstojećoj sezoni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading