NAJNOVIJE VESTI O NIKOLI ROKVIĆU: Pred TEŠKIM ISKUŠENJEM, hitno se oglasio i otkrio šta mu se desilo!

Autor:

Zabava

10.05.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rokvić otkrio sa kakvim poteškoćama se suočio na putu do Grčke.

NAJNOVIJE VESTI O NIKOLI ROKVIĆU: Pred TEŠKIM ISKUŠENJEM, hitno se oglasio i otkrio šta mu se desilo!

Foto: Instagram.com

Pevač Nikola Rokvić nastavlja hrabro svoj put ka manastiru Svetog Nektarija Eginskog, a svaki korak koji pređe nosi sa sobom i veliku humanitarnu misiju. Već 19 dana je prošlo otkako je krenuo na ovu izuzetno važnu misiju, a sada je prešao granicu i kročio na grčko tlo.

Nikola je otkrio da se suočava sa poteškoćama zbog vlažnosti vazduha, koja mu otežava pešačenje. Ipak, uprkos izazovima, on zadržava pozitivan duh i ne gubi nadu. "Veoma težak i zahtevan dan, druga klima, velika vlažnost vazduha ali opet imam razloga da pronađem radost. Radujmo se!", poručio je Rokvić, pokazujući izuzetnu odlučnost i optimizam u ostvarivanju svog cilja.

 


Ovom prilikom, Nikola je podelio i vest o sakupljenim sredstvima za dečiju onkologiju. Sa radošću je objavio da je do sada prikupljeno čak 20 miliona dinara, što je izuzetan uspeh i pokazatelj velike podrške koju je dobio od svojih pratioca i donatora. "Idemo do pobede, do našeg cilja. Živeli", podstakao je Rokvić sve svoje pratioce da nastave da pružaju podršku ovoj važnoj inicijativi.

Nikola Rokvić nije krio da je danas težak dan, ali je istovremeno istakao da se raduje, prepoznajući važnost svakog koraka na putu ka ostvarenju humanitarne misije. Njegova istrajnost, hrabrost i pozitivan duh inspirišu mnoge, a podrška koju dobija dodatna je motivacija da nastavi svoj put ka cilju.

 

 


Nikola Rokvić nastavlja da bude inspiracija svojim primerom, istrajnošću i humanitarnim radom, dok se približava ostvarenju svog cilja. Njegova posvećenost ovoj važnoj misiji zaslužuje divljenje i podršku, a svaki korak koji pređe nosi sa sobom i poruku nade i solidarnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Djordje

11.05.2024 02:23

Jel imao wc papira usput? to je najbitnije

Iva

11.05.2024 17:50

Ti dobri covece skupljas za decji onkologiju a zvalavi pravi stadion