OTKRIVENO: Denver napravio veliku promenu pred meč sa Minesotom!

Autor:

Sport

10.05.2024

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menjaju rutinu.

OTKRIVENO: Denver napravio veliku promenu pred meč sa Minesotom!

Foto: www.profimedia.rs

Denver Nagetsi su odlučili da preduzmu korake ka promeni svoje rutine pred treći meč sa Minesota Timbervulvsima. Kako je novinar Harison Vind izneo, obično je tim trenirao u Koloradu pre putovanja, a zatim letio dan pre utakmice. Međutim, ovoga puta su promenili planove i leteli su kasnije, kako bi imali priliku da treniraju u Minesoti pre odlučujuće utakmice.

Ova promena u rutini putovanja može imati značajan uticaj na tim, s obzirom na to da promena okoline i treninga može osvežiti igrače i doneti nove perspektive uoči odlučujuće utakmice. Nagetsi su se našli u teškoj situaciji nakon gubitka prva dva meča protiv Minesota Timbervulvza. Sa rezultatom 2:0 u korist protivnika, 

Iako je situacija delikatna, Nagetsi još uvek imaju nekoliko prilika da se vrate na pravi kolosek i pokažu svoj kvalitet i borbeni duh. Ovo je takođe odlična šansa da novi/stari MVP NBA lige, Nikola Jokić po ko  zna koji put pokaže kvalitet i pomogne svom timu da preokrene u seriji, ali zadatak koji izbaranici Majka Melouna je izuzetno težak, jer se serija seli u Minenapolis.

Ekipa Minesota je pokazala izuzetan kvalitet i karakter i nijednom protivniku ove sezone nije bilo lako. Denver će pokušati da nanesu prvi poraz Timbervulvsima u nokaut fazi i sigurno će biti sa velikom motivacijom. Sa druge strane, sjajni Edvards će nastaviti sa fenomenalnim partijama i ući u susret sa velikom motivacijom. Biće zanimljivo videti kako će Nagetsi odgovoriti Minesoti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading