IZNENAĐENJE, ILI NE: Bio je velika želja Crvene zvezde, ali do realizacije transfera nije došlo - krilni napadač se priključio treninzima ovog srpskog kluba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.06.2023

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko godina unazad, srpski šampion je pokušavao da angažuje vihorno krilo, ali se kockice nikada nisu poklopile.

IZNENAĐENJE, ILI NE: Bio je velika želja Crvene zvezde, ali do realizacije transfera nije došlo - krilni napadač se priključio treninzima ovog srpskog kluba!

Foto: Starsport

Tek mu je dvadesetpet godina, a iza sebe ima bogato iskustvo nastupa u Grčkoj, Španiji i Rusiji.

 

Lazar Ranđelović je smatran jednim od najtalentovanijih srspkih krilnih fudbalera. Partijama u niškom Radničkom je privukao požnju i inostranih emisara i leta 2018. godine parafirao je ugovor sa grčkim Olimpijakosom čiji je i danas član. 

Vihorni fudbaler i pored činjenice da nije dobijao često priliku da zaigra u crveno-belom dresu kluba iz Pireja, nekoliko puta je bio u fokusu interesovanja šampiona iz Ljutice Bogdana, ali do realizacije transfera, ipak nije došlo. Ranđelović je ostao "nedostupan" čelnicima Crvene zvezde, ali je prethodne godine uglavnom provodio na pozajmicama u španskom Leganesu i ruskom Uralu.

Leto 2023. godine možda je i prvo tokom kojeg se Ranđelović nije vezivao za beogradske crveno-bele, a s obzirom da mu je pozajmica u Jekaterimburgu istekla, odlučio je da formu održava u Srbiji, kako bi spreman dočekao start trenažnog procesa u klubu za koji je ugovorom vezan do kraja juna 2024. godine.

Foto: Starsport

Očekivanja su bila da zaigraju u istom klubu - Marko Gobeljić i Lazar Ranđelović

 

- Lazar Ranđelović:

Datum rođenja: 5. avgust 1997. godine

Mesto rođenja: Leskovac

Pozicija u timu: desno krilo

Igračka karijera: Jedinstvo (Bošnjace), Radan (Lebane), Radnički (Niš), Car Konstantin (Niš), Dinamo (Vranje), Olimpijakos (Grčka), Leganes (Španija), Urak Jekatarinburg (Rusija)

Reprezentacija: Srbija (1 utakmica / 0 golova)

Ranđelović se u rodnom Leskovcu pridružio treninzima šampiona Srpske lige Istok, ekipi GFK Dubočice koja će od jeseni krenuti u žetvu prvoligaških bodova. Treninzi u ekipi iz "srpskog Mančestera" svakako će koristiti obema stranama. Fudbaler Olimpijakosa će se na pripreme u klubu pojaviti fizički spreman, a fudbaleri GFK Dubočice imaće prilike i da nešto nauče od fudbalera koji i pored malo godina, poseduje ogromno internacionalno iskustvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading