ŠAMPION UPALIO MOTORE: Ambicije kluba su velike - "srpski Mančester" sanja o eliti! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.06.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodna sezona bila je šampionska, a očekivanja od nove su velika.

ŠAMPION UPALIO MOTORE: Ambicije kluba su velike - "srpski Mančester" sanja o eliti! (FOTO GALERIJA)

Foto: GFK Dubočica

Leskovačka GFK Dubočica prethodnu sezonu u okviru Srpske lige istok okončala je na prvoj poziciji sa dva boda više u odnosu na velikog konkurenta, pirotski Radnički. Zahvaljjući ostvarenom, klub će već ove jeseni uzeti učešće u prvoligaškom karavanu, a cilj svih u gradu podno Hisara, nadaju se da će predstojeća sezona biti samo prolazna na putu ka plasmanu u srpsku fudbalsku elitu.

 

Igrački pogon Leskovčana krenuo je u pripreme i nakon obaveznog testiranja održan je i prvi trening. Ekipa se okupila u Sportskom centru "Orion" u Mrštanu, sportskom objektu koji je tokom prethodne sezone bio dom leskovačkih fudbalera. Igrače i stručni štab su dočekali Predsednik kluba Dejan Savić i sportski Direktor Vladica Cekić, poželeli im srećan rad i dobro zdravlje tokom pripremnog perioda.

 

Istovremeno, svi u Leskovcu sa nestrpljenjem iščekuju odluku Fudbalskog saveza Srbije vezanu za žreb za Prvu ligu Srbije u sezoni 2023/24 kako bi saznali i ime prvog protivnika kojeg će dočekati u istorijskom susretu na svom novom, velelepnom sportskom objektu.

Treba podsetiti da je klub do sada angažovao i prvo pojačanje. Paraf na ugovor stavio je golman Milorad Kojić koji je prethodne sezone čuvao mrežu novobeogradskog IMT-a, ekipe koja je dominantno stigla do šampionskog pehara u okviru drugog stepena srpskog klupskog fudbalskog takmičenja i koja će od kraja meseca jula uzeti učešće u elitnom rangu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading