VAŽNO SAOPŠTENJE: Strepnje navijača su se obistinile - klub je ODUSTAO OD TAKMIČENJA, svi igrači su SLOBODNI u izboru nove sredine!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.06.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hladan tuš za sve pristalice kluba.

VAŽNO SAOPŠTENJE: Strepnje navijača su se obistinile - klub je ODUSTAO OD TAKMIČENJA, svi igrači su SLOBODNI u izboru nove sredine!

Foto: FK Mladi Proleter

Beogradski Mladi Proleter prethodnu sezonu u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa B" okončao je na poslednjoj jedanaestoj poziciji. Ekipa je u 20 prvenstvenih duela ostvarila skor od dva remija i 18 poraza uz gol koeficijnt 11:98.

 

I pored loših rezultata pristalice kluba su se nadale da će nova sezona doneti i napredak na svim nivoima, ali je pretopli junski dan, doneo hladan tuš svim navijačima:

- Naš klub se neće takmičiti u narednoj sezoni 2023/24. Fudbalski savez Beograda je obavešten i prihvatio je našu odluku - stoji u saopštenju kluba za javnost, a zatim se dodaje:

- Svim igračima, prijateljima i fanovima želimo da im se ZAHVALIMO za sve što su učinili za naš klub. Takođe svi naši igrači će biti slobodni da pređu i igraju za druge klubove. Još jednom Vam se SVIMA ZAHVALJUJEMO na podršci koju ste pružali niz ovih godina klubu i igračima.

Foto: FK Mladi Proleter

Ekipa Mladog Proletera iz sezone 2022/23

 

Takođe, rukovodstvo FK Mladi Proleter ističe da navedena odluka ne znači i automatsko gašenje uzornog sportskog kolektiva i ostaje nada da će se već od sezone 2024/25 vratiti na mapu srpskih fudbalskih klubova.

Treba podsetiti da će Zvezdarci naredne 2024. godine proslaviti jubilej 75 godina postojanja, a svi se nadaju da će uz proslavu ekipa ponovo započeti sa žetvom bodova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading