UOČI NOVE SEZONE: Iskusni stručnjak obelodanio planove za budućnost!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.06.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kratka letnja pauza je okončana i pripreme za nova iskušenja uveliko traju.

UOČI NOVE SEZONE: Iskusni stručnjak obelodanio planove za budućnost!

Foto: Starsport

Fudbaleri Radničkog iz Sremske Mitrovice iza sebe imaju više nego uspešnu sezonu. Prethodne jeseni napravili su jedno od većih iznenađenja u okviru kup takmičenja, eliminacijom beogradskog Partizana, da bi već u narednoj rundi prilično namučili aktuelnog šampiona, Crvenu zvezdu.

 

Istovremeno, kada je reč o takmičenju u Prvoj ligi Srbije, Sremskomitrovčanima je plasman u baraž za popunu elitnog ranga izmakao za samo jedan bod i na osnovu svega navedenog, sezona 2022/23 može se i mora smatrati uspešnom.

Letnja pauza je okončana i klub se uveliko priprema za narednu sezonu od koj se očekuje da bude i zanimljivija od prethodne.

Uoči starta priprema trener Darko Tešović je za portal "Sportin.biz" izneo svoja očekivanja i planove:

- Ekipa će ove godine možda za nijansu biti malo mlađa, iskusnija sigurno. Ono što je najbitnije za mene, ekipa koja treba da se bori. Ono što smo mi procenili, što nam treba za ovu godinu koju su izneli momci, a gro njih je ostao i to mi je vrlo drago što je klub učinio taj korak da zadrže momke koji zaista vrede i koji tek treba da pokažu da vrede. Dovodimo samo ono što nam je potrebno, Nećemo gomilati igrače, za neki lažni kvalitet.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

U Sremskoj Mitrovici tribine su uvek dobro popunjene

 

Kada je reč o letnjim pripremama, ekipa Radniččkog će veći deo treninga odraditi na svom stadionu u Sremskoj Mitrovici, a od 3. do 14. jula boraviće u Kosjeriću, svojoj svojoj staroj bazi kada je pripremni period u pitanju. Tokom boravka u gradu na obalama Skrapeža, odigraće tri pripremna susreta, a isti broj mečeva biće odigran i u Sremskoj Mitrovici.

Navijači sremskomitrovačkog kluba nadaju se da ekipa u predstojećoj sezoni može napraviti dodatni iskorak i uključiti se u borbu za vrh tabele i plasman u superligaško društvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading