GORUĆE PITANJE JE REŠENO: Šampion predstavio novog čuvara mreže! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.06.2023

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuća se gradi od temelja...

GORUĆE PITANJE JE REŠENO: Šampion predstavio novog čuvara mreže! (FOTO)

Foto: Facebook.com

lopta

U "srpskom Mančesteru" naredne sezone, na novom velelepnom sportskom objektu će se igrati prvoligaški fudbal.

 

Tokom nedavno okončane sezone, fudbaleri GFK Dubočice iz Leskovca stigli su do šampionskog pehara u okviru Srpske lige Istok. Uzbudlijva trka sa rivalo iz Pirota, uspešno je okončana i već od predstojeće jeseni Leskovčani krenuću u žetvu prvoligaškoh bodova, a kako se na jugu Srbije ističe, plan je da u dogledno vreme na leskovački "Old Traford" stignu i najbolji srpski fudbalski klubovi i da GFK Dubočica po prvi put u svojoj istoriji bude deo elitnog takmičarskog ranga.

U tom cilju rukovodstvo Leskovčana već ja započelo sa jačanjem ekipe, a kako to obično biva, krenulo se sa temeljima, tako da je novi član kluba postao golman koji iz sebe ima uspešnu sezonu i šampionski pehar osvojen u redovima novobeogradskog IMT-a.

Reč je o dvadesetčetvorogodišnjem Miloradu Kojiću, Nišliji koje će prošlosezonsko ostvarenje pokušati da ponovi i u takmičenju koje je pred nama.

Kojić se u sezoni 2022/23 čak 36 puta našao među stativama šampiona sa "Traktor Arene" i svakako je bio jedan od najzaslužnijih za istorijsko ostvarenje IMT-a.

Foto: GFK Dubočica

Novi čuvar mreže leskovačkog prvoligaša

 

- Milorad Kojić:

Datum rođenja: 3. februar 1999. godine

Mesto rođenja: Niš

Igračka karijera: Radnički U-19 (Niš), Radnički (Niš), Jedinstvo (Bošnjace), Timočanin (Knjaževac), Radnički (Pirot), IMT (Novi Beograd)

Novi čuvar mreže leskovačkog kluba iza sebe ima i bogato superligaško iskustvo, s obzirom da je u dosadašnjoj karijeri zabeležio i 15 nastupa na superligaškim terenima. Iz svega navedenog, jasno je da GFK Dubočica dobija veliko pojačanje koje će garantovati sigurnost u poslednjoj liniji ekipe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading