Jovana Jeremić progovorila o najvećoj intimi: Otkrila gde je najbolje voditi ljubav, pa preporučila DVA PRIRODNA AFRODIZIJAKA!

Autor:

Zabava

17.05.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka tvrdi da je uprkos tome što je živa vatra u krevetu, prilično tradicionalna kada bira mesto za vrelu akciju.

Jovana Jeremić progovorila o najvećoj intimi: Otkrila gde je najbolje voditi ljubav, pa preporučila DVA PRIRODNA AFRODIZIJAKA!

Foto: Instagram.com

Popularna voditeljka Jovana Jeremić, poznata po svojoj iskrenosti, nedavno je otkrila nekoliko intimnih detalja iz svog života.

Iako je čuvena po svojoj hrabrosti i otvorenosti, Jovana priznaje da je, kada je reč o intimnosti, prilično tradicionalna.

Republika

Foto: Nebojsa Mandic

Jovana Jeremić progovorila o intimi

Tako je, i kada je reč o mestu gde voli da vodi ljubav, Jovana istakla da se drži proverenih stvari i da preferira "stari dobri krevet".

- Neće mi niko verovati, ali mesto gde najviše volim da vodim ljubav je krevet. Svako bi za mene pomislio različite stvari. Ja sam neko ko voli da vodi ljubav u krevetu, ne volim da isprobavam druga mesta, jer mi je neudobno. Pokušavala sam, priznajem, pokušavala sam u autu, na prednjem sedištu i to samo jednom u životu i onako nije top za mene. Ja najviše volim krevet jer onda mogu da se razletim - otkrila je Jovana, pa progovorila i o afrodizijacima:

Nikakva pomagala ne koristim, ali bih istakla dva prirodna afrodizijaka. Prvi prirodni afrodizijak je žena koju iskreno voliš, a drugi se zove pirotska vijagra, a to je pirotska peglana kobasica. Probajte muškarci nećete omanuti!

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić je s Draganom pronašla sreću

Jovana Jeremić je svojom iskrenošću i otvorenošću iznenadila mnoge, ali je istovremeno pokazala da svako od nas ima nešto svoje što preferira kada je reč o intimnosti i ljubavi.

Podsetimo, Pinkovo TV lice uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stanković koji je od nje stariji 14 godina. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading