JOVANA JEREMIĆ SE NADALA DA DO OVOGA NIKADA NEĆE DOĆI: Voditeljka podelila šokantnu poruku, niko nije znao šta joj se privatno dešava!

Autor:

Zabava

17.05.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić je otkrila kroz šta prolazi, pa preduzela mere.

JOVANA JEREMIĆ SE NADALA DA DO OVOGA NIKADA NEĆE DOĆI: Voditeljka podelila šokantnu poruku, niko nije znao šta joj se privatno dešava!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić, poznata voditeljka, nedavno je istakla da joj ne smetaju komentari javnosti koji se često mogu čuti u vezi sa njenim izjavama. Kroz svoju poruku na Instagramu, ona je istakla svoj put od devojčice koja je sa samo 14 godina producirala svoju prvu emisiju, do urednice i voditeljke koja okuplja vernu publiku svakog vikenda uz emisiju "Jutro sa dušom". Bez obzira na to da li je reč o ljubavi, kritici, hvalospevima ili klevetama, Jovana ističe da je neizbežna u televizijskom poslu.

- Od devojčice koja je sa 14 godina proizvela davne 2004. godine prvu emisiju do urednice i voditeljke koja deli svoju publiku koja je u singeriji samo oko jednog kad je Jovana Jeremić u pitanju - svi su od petka do nedelje uz "Jutro sa dušom". Možete me voleti i osporavati, veličati i mazati blatom, pisati hvalospeve i pesme o meni, ali i snimati dokumentarce protiv mog lika i dela, ali jedno je sigurno - ja sam u televizijskom poslu neizbežna - napisala je Jovana Jeremić na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jovana Jeremić

 

Inače, popularna voditeljka Jovana Jeremić (33) dobila je ćerku Leu u braku sa Vojislavom Miloševićem, od koga se razvela 2012. godine. Jovana je kasnije uplovila u vezu sa uspešnim biznismenom Draganom Stankovićem, a na društvenim mrežama deli svoje svakodnevne aktivnosti.

Jovana je nedavno vodila praznični program iz vile "Jovana" u Grockoj, gde je doživela peh.

- Bukvalno 30 sekundi pred početak programa, saplela sam se i krenula da padam, da lomim kičmu, osetila sam jednu silu koja me vuče ka podu i drugu koja me vuče da ostanem na svojim nogama. I ova koja je dobra sila, koja je učinila da ne padnem (jer da sam pala, otkotrljala bih se kao jabuka do same kapije vile), spasla me i kad sam pogledala unazad, videla sam da sam polomila štiklu i da sam potpuno ostala bez cipela. Bukvalno je taj maler morao 30 sekundi da se razbije pre početka megaprojekta. Znala sam da ću bukvalno razbiti emisiju tog dana, kad mi se desio taj maler i udario na štikle i u noge i definitivno nije slučajno da onaj koji se saplete i padne kad je izbor za mis postane mis, tako sam ja postala megazvezda posle toga - priča Jovana za Skandal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Reko neko

20.05.2024 12:34

Raspad I propast jednog drusta i naroda na delu!!!!!!