OTVOREN JE PRELAZNI ROK U JELAVU: Triling pojačanja kao vesnik dobrih dešavanja na svim nivoima u klubu!

Autor:

Sport

28.06.2023

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica povratnika i jedan novajlija predstavljeni na novoj adresi.

OTVOREN JE PRELAZNI ROK U JELAVU: Triling pojačanja kao vesnik dobrih dešavanja na svim nivoima u klubu!

Foto: FK Jelav

Posle dužeg vremena u Opštinskoj ligi Loznica, fudbalski klub Jelav je u nedavno završenoj sezoni odigrao svoju treću vezanu godinu u Međuopštinskoj ligi Jadar

Republika

Ekipa Jelava je odlično odigrala prve dve sezone u višem rangu, ali je u nedavno završenoj bila u kombinaciji za borbu za opstanak, ali se na kraju sve dobro završilo po njih. Prvenstvo su završili na 11. poziciji sa skorom 10-1-15, što je bilo dovoljno da se u istoj ligi takmiče i sledeće godine.

Uprava kluba je na otvaranju letnjeg prelaznog roka odmah promovisala tri nova igrača. Jovan Adakalić (35), igrač sredine terenera, će posle jedne godine provedene u redovima ekipe Milan Orlić opet zadužili dres Jelava, koji je nosio od 2020. do 2022. godine, pre toga je bio član tima iz Novog Sela punih pet sezona.

U grupu povratnika, pored Adakalića svrstava se i Đorđe Radojčić (22) koji je prethodnih godinu dana bio član Borca iz Kozjaka. Kroz karijeru je uglavnom igrao u okrugu Loznice, branio je boje Borca iz Lešnice, Prve Iskre (Runjani), Studenca, Akademca i Sloge iz Lipničkog Šora u kojima je predstavljao navalu napada.

Republika

Foto: FK Jelav

U Jelavu se prati fudbal

Prvi dan prelaznog roka zatvoren je dolaskom Milisava Kojića (22) koji je baš kao i Adakalić u prethodnom periodu bio član tima iz Novog Sela. Ponikao je u redovima Borca iz Lešnice, a pre dresa Milana Orlića, nosio je boje Mladosti (Očage). Reč je o veoma zahvalnom i korisnom igraču, koji može da pokrije obe bekovske pozicije. 

Iz redova Jelava su povodom aktivnosti na startu prelaznog roka poručili:

- Reč je o momcima koji će duboko verujemo pomoći da ne samo na zelenim terenima, već i van njih, budemo jači kao celima u godini kada naš klub slavi 75. rođendan. Dvojici povratnika i trećem novajliji i zvanično želimo dobrodošlicu, kao vesnicima, verujemo boljih rezutlata i lepših dana za naš klub. U narednim danima sa Vama ćemo podeliti još nekoliko novisti u vezi našeg sportskog kolektiva, koji se nalazi pred određenim promenama i novinama. 

Kao što su iz kluba poručili, u predstojećim danima se očekuju novosti koje bi trebalo da sportski kolektiv Jelava pre svega stabilizuju, a i da se dođe do određenog napretka na svim poljima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading