PRVI OD MNOGIH NOVAJLIJA U PREDSTOJEĆEM PERIODU: Teodosić je igrač sa ogromnim iskustvom i kvalitetom!

Autor:

Sport

28.06.2023

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava se bacila na posao.

PRVI OD MNOGIH NOVAJLIJA U PREDSTOJEĆEM PERIODU: Teodosić je igrač sa ogromnim iskustvom i kvalitetom!

Foto: Lična arhiva Borko Teodosić

Nova "jedinica" Mladosti

Klub je po plasmanu na tabeli nazadovao u odnosu na prošlu sezonu, pa je došlo do određenih promena na svim nivoima.

Republika

Tokom zimskog prelaznog roka došlo je do određenih promena u igračkom kadru, ali to ipak nije dovelo ekipu u situaciju da bude konkurentna za najviši plasman. Sastav Mladosti je takmičarsku 2022/2023. godinu završio na šestoj poziciji sa 17 osvojenih bodova.

Za vreme pauze došlo je do promena u upravi, kao i na mesto prvog čoveka kluba, i njegovog zamenika, a rezultati "svežih lica" u strukturi Mladosti su vidljivi već nakon samo par dana.

Skauting služba je u dogovoru sa predsednikom realizovala prvi dolazni transfer za ovaj prelazni rok. Borko Teodosić (37) će nakon šest meseci provedenih u redovima Izviđača iz Lajkovca, postati nova "jedinica" Mladosti. Teodosić je golman koji ima dosta iskustva, kroz karijeru je branio boje između ostalo Trešnjara (Valjevo), Kolubare 2, OFK Jabučja, Ribnikara (Pecka), Tvrdojevca, Borca (Rajković), Plavog Toka (Dražinovci), Radničkog iz Valjeva..

Teodosić je u ranim trenucima karijere bio na probi u omladincima Crvene zvezde, a pokušao je da se izbori za angažman i u Holandiji, gde je jedan period proveo u redovima Nec-a. Novi golman Mladosti je za naš portal povodom angažaman poručio:

- Prvenstveno dolazimo zato što su ljudi na funkcijama u selu i klubu jako dobri, i dobro ih poznajemo. Želim da pomognem da se ekipa vrati u viši rang gde im je i mesto, nadam se da ćemo ciljeve ostvariti i da ćemo se ekspresno vratiti u dobro poznatu sredinu. 

Iz kluba su najavili da je ovo prvi od mnogih igrača koji će pojačati igrački kadar za sledeću takmičarsku sezonu. Najavljeno je i da za upravu Mladosti odmora nema, svi će dati svoj maksimum kako bi rezultati bili najbolji mogući u predstojećoj sezoni.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading