PROMENE U REDOVIMA MLADOSTI: Nova lica u upravi kluba, cilj je isti - tim iz Valjevske Kamenice želi plasman u viši rang!

Autor:

Sport

26.06.2023

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje ih turbulentno leto.

PROMENE U REDOVIMA MLADOSTI: Nova lica u upravi kluba, cilj je isti - tim iz Valjevske Kamenice želi plasman u viši rang!

Foto: FK Mladost Valjevska Kamenica

Klub je po plasmanu na tabeli nazadovao u odnosu na prošlu sezonu, pa je došlo do određenih promena u upravi. 

Republika

Tim iz Valjevske Kamenice već četiri godine ne uspeva da se vrati u Međuopštinsku ligu Kolubara u kojoj se takmičio od 2015. do 2019. godine. Povratnička sezona Mladosti prekinuta je na polovini zbog dobro poznatog razloga, sledeće je ostvaren plasman na osmo mesto, dok je u prethodnoj zabeležen napredak, takmičenje je završeno na četvrtoj poziciji.

Tokom zimskog prelaznog roka došlo je do određenih promena u igračkom kadru, ali to ipak nije dovelo ekipu u situaciju da bude konkurentna za najviši plasman. Sastav Mladosti je takmičarsku 2022/2023. godinu završio na šestoj poziciji sa 17 osvojenih bodova.

Početkom meseca maja uprava kluba je obelodanila da je dogovoren dolazak Marka Jevtića. Reč je o fudbaleru koji je tokom mlađih kategorija nosio opremu OFK Beograda, Radničkog i Budućnosti, a seniorsku karijeru gradio je u ekipi Mladosti iz Dračića, koja se okitila titulom prvaka Kolubarske okružne lige. 

Informacija o dolasku bivšeg đaka OFK Beograda je obradovala simpatizere kluba, ali ih je ovih dana stigao "hladan tuš". Na skupštini kluba, nakon ostavke sada već starog rukovodstva izabran je novi predsednik kluba. Tu funkciju u narednom periodu obavljaće nekadašnji igrać Goran Mijailović. On će u narednim danima predložiti svoje najbliže saradnike.

Republika

Foto: FK Mladost Valjevska Kamenica

Goran Mijailović i Goran Lukić

Tom prilikom izabran je i novi šef stručnog štaba, iz razloga što je dosadašnji takođe podneo ostavku. Goran Lukić će pokušati da sa klupe odvede Mladost u viši rang sledeće sezone, Lukić je nastupao za tim iz Valjevske Kamenice i dobro je upoznat sa uslovima i ciljevima. U prošlosti je kao trener imao zapažene rezultate, a ima i određeni udeo u plasmanu Juniora iz Novog Naselja u viši rang.

U redovima Mladosti se očekuje jako zanimljivo leto, nova uprava će sigurno pokušati da već u svojoj prvoj godini na funkcijama ostvari sada već četvorogodišnju želju svih u Valjevskoj Kamenici, a to je povratak u Međuopštinsku ligu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading