PUNE TRIBINE U LOZNIČKOM POLJU GLEDALE BARAŽ OKRŠAJ: Ekipa iz Klenja preko Jevremovca do plasmana u viši rang!

Autor:

Sport

26.06.2023

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike pohvale idu na račun fudbalskog kluba Podrinje, koji je na visokom nivou organizovao ovaj meč na njihovom stadionu.

PUNE TRIBINE U LOZNIČKOM POLJU GLEDALE BARAŽ OKRŠAJ: Ekipa iz Klenja preko Jevremovca do plasmana u viši rang!

Foto: FK Podrinje Lozničko Polje

U okviru baraža za popunu Mačvanske okružne lige, stadionu fudbalskog kluba Podrinje u Lozničkom polju odigran je susret između Jevremovca i Duška iz Klenja.

Republika

Nomilani domaćin je sezonu u Mačvanskoj okružnoj ligi završio u zoni baraža, pa je za opstanak u ligi morao u doigravanje, dok je sastav iz Klenja kao drugoplasirani tim u "triagolnu" dobio priliku za plasman u viši rang.

Po odlično pripremljenom terenu, pred oko 400 gledalaca oba tima su ušla oprezno u utakmicu, igra se samo 90 minuta, pa je samim tim doza opreznosti bila potrebna.

Prva promena rezultata viđena je u 23. minutu kada je nakon nesporazuma u redovima gostiju, lopta stigla do Stefana Jerotića koji trese mrežu golmana tima iz Klenja, 1:0 za Jevremovac.

Krenuli su gosti ofanzivnije od vođstva rivala i ubrzo su stvorili par prilika pred golmanom Mićićem, koje su uspešno odklonjene od strane domaće odbrane.

Zatresla se mreža nominalnog domaćina ubrzo, ali je gol poništen nakon rekacije sudije. Pet minuta pred odlazak na odmor gosti ipak dolaze do izjednačenja, slobodan udarac sa nekih 25 metara odlično je izveo Nenad Ninković, 1:1.

U drugi deo meča bolje su ušli gosti, što je "nateralo" trenera Jevremovca da krene sa izmenama u svom sastavu, "ispratio" ga je i šef struke gostiju.

Bitan momentat meča odigrao se u 70. minutu kada su domaći ostali bez jednog igrača u polju, Veljko Petrović je u razmaku od sedam minuta dva puta "požuteo".

Brojčana nadmoć dodatno je motivisala goste da krenu još jače ka golu rivala, i to je ubrzo rezultiralo potpunim preokretom i prvim vođstvom ekipe Duška. Igrao se 75. minut kada je Miroslav Jokić pogodio za 2:1 za sastav iz Klenja.

Odmah je trener domaćih izvršio još dve izmene, pokušali su igrači Jevremovca da stignu, za početak do izjednačenja, ali im to nije pošlo za nogom.

Gosti su odličnom postavkom neutralisali sve napade rivala, i posle 90 minuta igre prednost je bila na njihovoj strani.

Jevremovac - Duško (Klenje) 1:2 (1:1)

Jevremovac: Mićić, Jakovljević, Kecman, N. Tovarović (od 76' Arsenović), Kurćanski (od 46' V. Tovarović), Sibinčić, Petrović, Đorđić, Andrić (od 59' Grujić), Marković (od 76' Isaković), Jerotić

Duško: Spasojević, Ostojić, Jokić, Zorbić (od 76' Subotić), Jokić (od 92' Subotić), Mijatović, Grujić, Ercegovčević (od 76' Pršić), Đenadić (od 54' Kojić), Jokić, Ninković

Ovim rezultatom, tim iz Jevremovca se posle jedne sezone u okrugu vraća u međuopštinsku ligu, dok je sastav iz Klenja nakon dve sezone u nižem rangu, povratnik u Mačvansku okružnu ligu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading