NAKON POVLAČENJA IZ MEDIJA NAPUSTILA SRBIJU: Anđela Đuričić spakovala kofere, otkrivena njena LOKACIJA!

Autor:

Zadruga

03.05.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka se oglasila putem društvenim mreža!

NAKON POVLAČENJA IZ MEDIJA NAPUSTILA SRBIJU: Anđela Đuričić spakovala kofere, otkrivena njena LOKACIJA!

Foto: printscreen/RED TV

Već neko vreme Anđela Đuričić nije bila prisutna u medijima, ali sada je odlučila da sebi da oduška. Nagađalo se da će postati deo "Elite", međutim, bivša učesnica rijalitija je rešila da ode na drugu destinaciju. Anđela Đuričić se povukla sa javne scene, ali se bivša zadrugarka i voditeljka se često oglašava putem svog Instagram profila, a sada je objavila stori i otkrila gde se nalazi.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Đuričić

Anđela se trenutno nalazi u Herceg Novom, svom rodnom gradu gde je do nedavno živela sa porodicom, dok nije odlučila da se preseli u Beogrsd, pa rodni grad povremeno posećuje. Ova informacija je izazvala znatiželju javnosti koja je zapazila da se Anđela povukla na to mesto nakon perioda medijske tišine.

Republika

Foto: instagram.com

Anđela Đuričić se oglasila iz Herceg Novog

Podsetimo, Anđela je nedavno otkrila šta misli o aktuelnim učesnicima "Elite":

- Neko koga ja lično gotivim jeste Ivan Marinković. Ipak, samo ljubavne veze dobiju glasačko telo, tako da ne verujem da će biti pobednik - rekla je ona za Pink, a onda prokomentsarisala tragediju koju je imao Janjuš:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Đuričić

 - Jako mi je bezobrazno da se to komentariše što se on vratio u Elitu. Neko ko ne zna kako je to kad se doživi, ne treba da se javlja. Evo ja sam doživela sličnu stvar. Nekom je mehanizam da sa društvom izađe na kafu posle neke tragedije, neko se zatvori u kući i ne izlazi. On još nije svestan šta se dogodilo, tek kada napusti rijaliti biće kako stoje stvari. Kad se to dogodilo, pustila sam mu poruku, to su teške stvari - komentarisala je Anđela Đuričić.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading