PRVI TRANSFER JE VEĆ UGOVOREN: Dete OFK Beograda parafiralo ugovor!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.05.2023

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posao je okončan...

PRVI TRANSFER JE VEĆ UGOVOREN: Dete OFK Beograda parafiralo ugovor!

Foto: Facebook.com

Prvi transfer za sezonu 2023/24 je dogovoren i ugovoren...

 

Fudbaleri Mladosti iz Valjevske Kamenice u aktuelnoj sezoni takmiče se u okviru Gradske lige Valjeva i nakon 11 odigranih prvenstvenih utakmica zauzimaju sedmu poziciju na tabeli (takmičenja od devet klubova) sa skorom od četiri pobede, dva remija i pet poraza i 14 osvojenih bodova.

Potpuno je jasno da ekipa u sezoni 2022/23 ne može da se uključi u borbu za vrh tabele i plasman u Međuopštinsku ligu Kolubara - "grupa Istok", s obzirom da trenutno vodeći sastav OFK Povlena ima 13 bodova više i shodno navedenom rukovodstvo Mladosti je već otpočelo sa formiranjem rostera za narednu sezonu.

Ugovor sa ekipom iz Valjevske Kamenice potpisao je Marko Jevtić.

Republika

Foto: FK Mladost Valjvska Kamenica

Nova akvizicija Mladosti - Marko Jevtić

 

Reč je o fudbaleru koji je tokom mlađih kategorija nosio opremu OFK Beograda, Radničkog i Budućnosti, a seniorsku karijeru gradio je u ekipi Mladosti iz Dračića koja u ovom momentu drži lidersku poziciju u okviru Kolubarske okružne lige.

Do kraja aktulene sezone ekipu Mladosti očekuju mečevi protiv Zadrugara iz Lopatanja, Sloge iz Gorića, Braće Nedić 1804 iz Osečine i Beloševca iz istoimenog mesta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading