SEDMICA IZVUČENA U KIKINDI: Lider nije imao milosti prema fenjerašu - tri boda dele crveno-bele od titule! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.05.2023

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli bez većih problema upisali novu trojku.

SEDMICA IZVUČENA U KIKINDI: Lider nije imao milosti prema fenjerašu - tri boda dele crveno-bele od titule! (FOTO GALERIJA)

Foto: OFK Kikinda

Fudbaleri OFK Kikinde nastavljaju sa sjajnim rezultatima u aktuelnoj sezoni i u ovom momentu ih samo tri boda dele od teoretskog obezbeđivanja plasmana u vojvođansku grupu srpskoligaškog fudbala.

 

Golman Radivojev je već u šestom minutu susreta vadio loptu iz mreže nakon fantastičnog udarca Stevana Zeljkovića sa preko 25 metara. Isti igrač je u 34. minutu duplirao prednost, a kada je Ivanović u 44. minutu postigao treći pogodak, pitanje pobednika, ako ga je uopšte i bilo, rešeno je.

U poslednjim trenucima prvog poluvremena gosti iz Kačareva stigli su do počasnog pogotka, a mrežu golmana Savkova zatresao je Atanasov koji je glavom loptu smestio u mrežu crveno-belih nakon idealnog centaršuta Čučka.

Uvodni minuti drugog poluvremena nisu doveli do rezultatske promene, a zatim Kikinđani za nešto više od petnaest minuta još četiri puta tresu mrežu gostiju. Mirkov je u 64. minutu postigao četvrti pogodak za crveno-bele, dva minuta kasnije to je učinio i kapiten Đukić, da bi "tačku na i" stavili Spahić u 73. i Radovanović u 81. minutu.

 

- Vojvođanska liga Istok, 25. kolo:

OFK Kikinda (Kikinda) - Jedinstvo Stević (Kačarevo) 7:1 (3:1)

Stadion: Gradski stadion u Kikindi

Gledalaca: 100

Sudija: Dejan Mijatović (Žitište)

Strelci: Zeljković 6`, 34`, Ivanović 44`, Mirkov 64`, Đukić 66`, Spahić 73`, Radovanović 81`; Atanasov 45`

OFK Kikinda (Kikinda): Savkov, Božić, Jarić, Galešev, Mirkov, Ivanović (Glišić), Zeljković (Bajić), Đukić (Hajdu), Rafael (Spahić), Barbul (Mirkonj), Radovanović.

Jedinstvo Stević (Kačarevo): Radivojev, Angelovski, Josimovski (L. Stojanović), Živaljević, I. Pešovski, Balnožan (Damnjanov), Mladenović, Atanasov, Čučak, Mitkovski (S. Pešovski), Ilić (Šaša).

Priliku da i teoretski obezbedi povratak u treći rang srpskog fudbala, OFK Kikinda će imati već narednog vikenda kada će gostovati Kozari u Banatskom Velikom Selu. Sa druge strane Jedinstvo Stević će pokušati na svom terenu u Kačarevu protiv imenjaka iz Vlajkovca, da "uhvati poslednji voz" kada je borba za opstanak u pitanju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading