DEVOJKE KRENULE NA URANAK, PA ZAVRŠILE NA GROBLJU! Snimak koji je celu Srbiju nasmejao do suza - za sve je krivo OVO! (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.05.2024

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvomajski praznici u Srbiji doneli su veliki broj komičnih, ali i vrlo ozbiljnih situacija.

DEVOJKE KRENULE NA URANAK, PA ZAVRŠILE NA GROBLJU! Snimak koji je celu Srbiju nasmejao do suza - za sve je krivo OVO! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/mojbeograd_vesti

U Srbiji je juče, prvog maja, proslavljen Međunarodni praznik rada, a on se tradicionalno obeleževa urankom i izletima u prirodi. Mladi tokom ovog dana roštiljaju, druže se i vesele.

Juče je snimak dve devojke, Taše i Marije, postao viralan na društvenim mrežama, jer su, krenuvši na izlet sa društvom završile na - groblju. 

Njih je, neočekivano, navigacija na telefonu poslala na groblje, a sve vreme je pokazivala da su na dobrom putu. Iako u bezizlaznoj situaciji, njioh dve su se sve vreme smejale.

- Evo, Prvi maj, gde me je Marija odvela - kroz smeh kaže jedna od devojaka, dok druga pokazuje mapu koja ukazuje da treba "samo da nastave pravo".

 

 

"Ovo nije uopšte smešno, ovo je za plakanje", "Nikad ne veruj GPS! Pratite sunce", "Ne bih voleo da na ovom mestu čujem: "Stigli ste na svoje krajnje odredište", samo su neki od komentara na ovom snimku.

Prvomajski uranak je juče doneo i požar na Zobnatičkom jezeru koju su izazvali izletnici, ali iznedrio je i legendarni snimak proslave u bazenu sa muzičarima koji su im se u istom pridružili.

Podsećanja radi, pre 2 godine je upravo za ovaj praznik zabeležena i scena roštiljanja na groblju

Na društvenoj mreži Tviter osvanula je fotografija porodice koja prvomajski piknik pravi na groblju, a vidi se da su poneli roštilj, da se vatra uveliko založila i meso peče. 

Ostatak porodice posedao je okolo na spomenicima.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
bagi

02.05.2024 12:39

Nisu one dobro upisale destinaciju i mozda su negde i same pogresile ne postujuci ono sto je receno,,to se i meni desilo ali ipak sam stigao gde treba samo kroz neke sume i " prtene " puteve,,od tad otvorim i usi i oci kad GPS prica i pokazuje uz obaveznu proveru pisane destinacije,jer ima slicnih imena