ANELI I JANJUŠ PONOVO PREVARILI NACIJU! Otkrivena ISTINA, bivši košarkaš se UPLAŠIO Asmina Durdžića!

Autor:

Zadruga

02.05.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić raskrinkala cimera, otkrila zbog čega je raskinuo sa Aneli!

ANELI I JANJUŠ PONOVO PREVARILI NACIJU! Otkrivena ISTINA, bivši košarkaš se UPLAŠIO Asmina Durdžića!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, facebook

Takmičari "Elite" Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš nedavno su raskinuli i razmenili najteže reči izgovorene u ovom rijalitiju, ali su sinoć u emisiji "Pitanja gledalaca" priznali da i dalje gaje emocije jedno prema drugom.

- Koliko ti je trebalo da ugasiš tu veliku ljubav prema Aneli? - glasilo je pitanje koje je dobio Janjuš.

- Nisam ja to ugasio, ali sam svestan da je kraj. Bila je to velika ljubav, sve mi je prijalo, ali su se desile neke stvari koje mi nisu prijali. Nisam je ja preboleo, ne znam ni kad ću, ali da shvatam sve, shvatam - govorio je Janjuš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli govori da i dalje voli Janjuša

- Slažem se sa njim, nema šta drugo da kažem. Ja sam rekla da bih mu rodila dete. Ja Janjuša još uvek volim i to je to. U Janjušu sam prepoznala da je on dobar otac, ja njega volim - govorila je Aneli.

- Žar i bes je splasnuo, drugačije pričaju posle deset dana, a nisu toliki foliranti i prevaranti. Mislim da su se oni zaneli i verujem da je na njihov odnos uticalo mnogo toga šta im se desilo u život. Ima emocija između njih, sada nisu lagali, iskreni su oboje - rekao je Marko Đedović.

- Janjuš je ober folirant, isti kalup kao onaj diskalifikovani (Zola) on je Jaško plaško, us*ao se od njenog života. Kada mu je žena prešla preko Maje, preći će i preko Aneli. Folirao je sve vreme, on želi da je se otarasi, ober folirant i njegova supruga Ena. Aneli bi bila sa njim sada, a Janjuš ne, on se uplašio Alibabe - rekla je Miljana Kulić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana smatra da se Janjuš plaši Asmina

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading