TRANSFER O KOJEM ĆE SE PRIČATI: "Klinac" crveno-belih, provereni golgeter se zbog drugarstva odlučio za niželigaša! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

26.06.2023

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa njim će sledeće sezone napasti sam vrh tabele!

TRANSFER O KOJEM ĆE SE PRIČATI: "Klinac" crveno-belih, provereni golgeter se zbog drugarstva odlučio za niželigaša! (FOTO GALERIJA)

Foto: Lična arhiva Goran Aleksić

Ciljao se sam vrh tabele ove sezone, i direktan plasman u viši rang takmičenja, ali je san o okružnoj ligi završen u prvom kolu baraža.

Republika

Tim iz Donje Borine nedavno je završio svoju treću vezanu takmičarsku godinu u Međuopštinskoj ligi Jadar, svake sezone vidan je napredak, od 11. pozicije, preko šestog mesta do plasman u baraž za viši rang u nedavno završenom prvenstvu.

Sastav Mladosti je prvi deo nedavno završenog prvenstva odigrao zaista na visokom nivou, zimsku pauzu su proveli sa učinkom od sedam trijumfa, pet remija i jednog poraza. Sve to je bilo dovoljno za deobu četvrte pozicije na tabeli, i za četiri boda zaostatka za liderom. Prolećni deo lige je odigran u promenjivoj formi, i sve to je bilo dovoljno za plasman u baraž za viši rang.

Ekipa Mladosti zaustavljena je odmah na početku doigravanja za Mačvansku okružnu ligu, ali to nije demotivisalo ljude u klubu da nastavke sa daljim planovima za napredak. Uprava kluba je odmah na startu prelaznog roka, koji zvanično počinje danas, obradovala svoje simpatizere "transfer bombom".

Goran Aleksić (25) je posle dve sezone u redovima Rudara iz Brasine odlučio da je vreme za promenu, i on će u predstojećem periodu braniti boje Mladosti iz Donje Borine. Reč je o igrači koji igra u napadačkoj liniji, i koji ima "golove u nogama". U nedavno završenom šampionatu Mačvanskog okruga mrežu rivala je pogađao čak 24 puta.

Aleksić u svom CV-iju ima zaista impresivna imena klubova, prve fudbalske korake napravio je u Loznicu, nakon čega je otišao u Beograd gde je branio boje Crvene zvezde, Rada i Sinđelića (Ugrinovci), zatim se vratio u Loznicu gde je bio član Rudara u dva navrata, opet Loznice i Rađevca iz Krupnja. Pored toga nastupao je i za reprezentativne selekcije pionira i kadeta Srbije.

Prvi novajlija u redovima Mladosti je za naš portal povodom transfera poručio:

- Što se tiče dolaska u Borinu, mogu da kažem samo da je drugarstvo presudilo, imam mnogo dobrih drugara u Borini. Znam da je atmosfera dobra i voleo bih da im pomognem u ostvarenju njihovog cilja za sledeću sezonu.

Imajući u vidu adrese na kojima je Aleksić "kotrljao loptu" može se reći da je Mladost ovim transferom potvrdila najveće moguće ambicije za sledeću sezonu, a ako se po jutru dan poznaje, onda nas tek očekuje zanimljiv prelazni rok u Donjoj Borini.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading