JAGO OTKRIO ZAŠTO JE IGRAO KAO U TRANSU:Jedan detalj bio ključan za pobedu Zvezde

Autor:

Sport

14.05.2024

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac se osećao kao da igra fudbal u domovini.

JAGO OTKRIO ZAŠTO JE IGRAO KAO U TRANSU:Jedan detalj bio ključan za pobedu Zvezde

Foto: Starsport

Aleksa Avramović i Jago dos Santos

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan sa 85:82 u prvom meču finalne serije AdmiralBet ABA lige i to pred svojim navijačima. Jedan od heroja trijumfa, a najefikasniji igrač sa 18 poena Jago dos Santos postigao je možda i ključne poene u finišu susreta, pre nego što se ušlo u penal završnicu. Imajući u vidu da je bio junak meča, Brazilac nije krio zadovoljstvo.

Jago dos Santos je istakao da je ovo njegovo prvo finale u ovom takmičenju te da je srećan što je njegov tim izašao kao pobednik. On je naglasio da je igrao dobro i da voli da igra za klub, ističući da mu prisustvo navijača daje dodatno samopouzdanje. Takođe, zanimljivo je što je istakao da više voli dvoranu "Aleksandar Nikolić" od Arene zbog atmosfere koja podseća na manje dvorane u Brazilu, kada se igra fudbal.

- Ovde je bolje, manja je dvorana, baš kao i u Brazilu kad igrate fudbal. Ovo volim više od Arene. Ovo je moje prvo finale ovde. Srećan sam što smo dobili utakmicu. Mislim da sam igrao dobro, volim da igram za klub, kada vidim ovakvu atmosferu imam više samopouzdanja. Igram agresivnije - rekao je Jago, pa otkrio šta je bio ključ pobede:

- Odbrana. Partizan igra sjajno u napadu, a ako budemo igrali dobro u odbrani, osvojićemo titulu. Igrali smo našu igru.

Naredni susret igra se u sredu takođe u Pioniru od 19.30. Tim sa Malog Kalemegdana odlučio je da svoje domaćinstvo prebaci u halu "Aleksandar Nikolić" gde će odigrati prve dve utakmice. Pred crno-belima je veoma težak zadatak, a to je da ostvare pozvitivan rezultat na gostujućem terenu gde će ih čekati novi pakao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading