DRIM TIM JE IZ DANA U DAN SVE JAČI: Parafirana još dva ugovora - Omladinac će mnogima pomrsiti konce u novom šampionatu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.07.2023

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li se u ZAblaću formira novi šampion?

DRIM TIM JE IZ DANA U DAN SVE JAČI: Parafirana još dva ugovora - Omladinac će mnogima pomrsiti konce u novom šampionatu!

Foto: FK Omladinac Zablaće

Fudbaleri Omladinca iz Zablaća, sezonu 2022/23 u okviru Zone Zapadno-moravske okončali su trijumfalno zabeleživši 22 pobede u ukupno 26 oigranih prvenstvenih mečeva.

 

Navedeno ostvarenje moglo je biti i impresivnije da ekipa u finišu takmičenja, kada je pitanje osvajača titule bilo rešeno, nije doživela neočekivane poraze u mečevima protiv Spartaka 1976 iz Trnave (0:1) i Slobode iz Čačka (1:2).

Od naredne jeseni fudbalere Omladinca očekuje istorijsko učešće u trećem stepenu takmičenja, Srpskoj ligi Zapad, a na osnovu dešavanja u letnjem prelaznom roku, jasno je da se niko u Zablaću neće zadovoljiti samo učešćem u navedenom stepenu takmičenja.

Do sada je sportski kolektiv iz mesta u dolini Zapadnog Pomoravlja angažovao novog trenera Vladislava Rosića koji stiže iz čajetinskog Zlatiborta, kao i četvoricu fudbalera. U pitanju su Lazar Ljubičić nekdašnji član mlađih kategorija Teleoptika, Brodarca, Studentskog grada i BASK TEK-a, iskusni Dejan Đenić koji je sa ekipom Jagodine stigao do pehara u nacionalnom kup takmičenju, Pavle Obradović koji stiže iz staropazovačkog Jedinstva i Lazar Savić koji u Zablaće stiže iz bajinobaštanske Sloge.

Foto: FK Omladinac Zablaće

Bojan Jelić

 

Pored navedenih igrača, tokom prethodnih dana, ugovore sa Omladincem parafirali su i Bojan Jelić krilni napadač koji je u dosadašnjoj karijeri nastupao za ivanjički Javor-Matis, čačanski Borac 1926, pribojski FAP i Slogu iz Požege, kao i mladi devetnaestogodišnji nekadašnji fudbaler GFK Slobode iz Užica i Sevojna, Lazar Bralušić.

Foto: FK Omladinac Zablaće

Lazar Bralušić

 

Iz svega navedenog, potpuno je jasno da se u Zablaću formira tim koji će mnogim favoritima pomrsiti konce i koji će i pored činjenice da je debitant u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala, zasigurno biti ekipa koja će konkurisati, možda i za sam vrh tabele.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading