SADA I ZVANIČNO: Dva kluba se od jeseni uključuju u takmičenje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.07.2023

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doneta je konačna odluka.

SADA I ZVANIČNO: Dva kluba se od jeseni uključuju u takmičenje!

Foto: Facebook.com

lopta

Pre samo par dana, Fudbalski savez grada Novog Sada doneo je važne odluke kada su u pitanju Prva i Druga novosadska liga, a istovremeno je najavljeno moguće uključivanje nova dva kluba u takmičenje.

 

Kako je tada saopšteno, prva jesenja runda u dva gradska takmičenja biće održana 12. avgusta, a tri dana ranije na programu su i mečevi prvog kola kup takmičenja pod ingerencijom FS grada Novog Sada u kojem učestvuju samo klubovi Prve novosadske lige.

Za kraj tadašnjeg saopštenja, najavljena su i dva nova ulesnika u takmičenju u "srpskoj Atini".

Ono što je najavljeno, sada se i obistinilo. Kako prenosi "Nsuzivo.sport" novosadski fudbal je bogatiji za dva kluba. U pitanju su FK Petar Puača iz Novog Sada i Stražilovo iz Sremskih Karlovaca. 

Foto: Instagram.com/nsuzivo.sport

Od jeseni oni ulaze u takmičenje

 

FK Petar Puača će prvi put u svojoj istoriji imati seniorski sastav, a svoje mečeva kao domaćin igraće u Futogu na stadionu OFK Futoga.

Sa druge strane, Stražilovo iz Sremskih Karlovaca nakon punih 11 godina vraća se na veliku scenu i od polovine avgusta kreće u borbu za prvenstvene bodove.

Ono što se mora istaći, jeste činjenica da će obe ekipe startovati od Druge novosadske lige.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading