PREDSTAVLJEN JE ČETVRTI NOVAJLIJA U ZABLAĆU: Rosić desnu stranu terena "daje" mladom Saviću!

Autor:

Sport

05.07.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sada sve ide po planu u redovima Omladinca.

PREDSTAVLJEN JE ČETVRTI NOVAJLIJA U ZABLAĆU: Rosić desnu stranu terena "daje" mladom Saviću!

Foto: FK Omladinac Zablaće

Period slavlja povodom šampionskog pehara i plasman u viši rang je odavno gotov, uprava radi kako bi sve bilo spremno za debitantski nastup u Srpskoj ligi Zapad.

Republika

Fudbalski klub Omladinac iz Zabalaća je od starta letnjeg prelaznog roka aktivan na tržištu na svim poljima. Prvo je došlo do promocije novog šefa stručnog štaba, a zatim se krenulo i sa jačanjem igračkog kadra.

U dosadašnjem toku "transfer pijace" u igrački kadar pristigli su centralni defanzivac Lazar Ljubičić, napadač Dejan Đenić i vezista Pavle Obradović. Prelazni rok u saradnji sa upravom radi novi šef stručnog štaba, Vladislav Rosić i danas je došlo do promocije i četvrtog novajlije u redovima Omladinca. 

Mladi i perspektivni Lazar Savić (18) četvrto je pojačanje Omladinca za predstojeću sezonu. Reč je o igraču koji pokriva poziciju savremenog desnog "ful beka", u redove tima iz Zablaća stiže iz Sloge (Bajina Bašta), gde je ponikao i gde je prošao sve mlađe kategorije, a sa 17 godina je upisao i debitantski nastup za prvi tim.

Republika

Foto: FK Omladinac Zablaće

Lazar Savić

Savić je u prethodnoj sezoni uporedo igrao u Srpskoj ligi zapad, kao i u Drugoj omladinskoj ligi (grupa zapadno-moravska) i stekao je preko potrebno iskustvo igranja u seniorskom fudbalu. Sada je došlo vreme da se fokusira samo na "stariji fudbal" i dobiće odličnu priliku da se dokaže u redovima novog srpskoligaša.

U timu iz Zabalaća se u predstojećem periodu mogu očekivati još novih lica, šef stručnog štaba će tokom pripremnog perioda sagledati raspoloživi igrački kadar, a nakon toga će biti donete odluke o daljim koracima za vreme transfer perioda.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading