ŠAMPIONSKI MOTIV: U redove Šumara je stigao prošlogodišnji osvajač pehara!

Autor:

Sport

05.07.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba se nije šalila kada je napomenula navijačima da je vreme za iskorak.

ŠAMPIONSKI MOTIV: U redove Šumara je stigao prošlogodišnji osvajač pehara!

Foto: FK Šumar Ogar

Tim iz Ogara je u nedavno završenom prvenstvu zauzeo deobu četvrte pozicije na tabeli, što se može računati kao ogroman uspeh, imajući u vidu da je klub bio novajlija u ligi.

Republika

Leto velikih promena je pred fudbalskim klubom Šumar, uprava je za početak obelodanila da će igrački kadar u predstojećoj sezoni sa klupe predvoditi Nikola Cvetičanin. Što se tiče novajlija "u dresu", prvo pojačanje tima iz Ogara je Aleksandar Ljubojević

Uprava kluba je na promociji Ljubojevića napomenula da je vrlo blizu dogovora sa još par proverenih igrača, a danas je stigla potvrda zvanično drugog novajlije. 

Vladan Ninić (29) drugo je pojačanje Šumara u letnjem prelaznom roku, reč je o cetralnom defanzivcu koji je prethodnih šest meseci proveo u redovima šampiona Sremske lige i novog člana Vojvođanske lige Jug, ekipe Jadran (Golubinci). Na prošloj adresi Ninić je bio jedan od najstandardnijih igrača na putu ka šampionskom peharu. 

Republika

Foto: FK Šumar Ogar

Vladan Ninić sa peharom prvaka

Iskusni štoper je kroz karijeru bio član Zemuna, Radničkog sa Novog Beograda, Hajduka 1932 (Šimanovci), Sopota, Kupinova, Slobode iz Donjeg Tovarnika i Železničara iz Inđije. Ninićev CV je sam po sebi dovoljan dokaz da je reč o proverenom igraču koji će sigurno doneti ogroman kvalitet. 

Poruka uprave posle promocije Ninića je ista kao i nakon prvog novajlije, simpatizeri Šumara mogu očekivati još novih, proverenih lica u igračkom kadru. Klub se stabilizovao na svim poljima, i sada su svi spremni za određeni iskorak. 

Nezvanični plan fudbalskog kluba Šumar jeste da u predstojećoj sezoni napadne pozicije koje vode u viši rang, i zbog visoko postavljenih ciljeva, uprava čini velike napore kako bi organizaciono i igrački uspeli da isprate najviše ambicije.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading