PRVI NOVAJLIJA JE SLETEO U ROŽINU: Reč je o jako mladom i talentovanom veznom fudbaleru!

Autor:

Sport

05.07.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za "transfer pijacu".

PRVI NOVAJLIJA JE SLETEO U ROŽINU: Reč je o jako mladom i talentovanom veznom fudbaleru!

Foto: FK Naisus 1977 Rožina

Jednogodišnja epizoda u zonskom rangu je završena na ne tako slavan način, ali to nije demotivisalo ljude u klubu da rade i da se svake godine bore za najviši mogući plasman.

Republika

Fudbalski klub Naisus 1977 je tokom nedavno završenog prvenstva Nišavske okružne lige sakupio 43 bodova, što je bilo dovoljno za osvajanje šeste pozicije na tabeli. U poslednje četiri godine u okružnom rangu tim iz Rožine je uglavnom bio u gornjem domu, šampionski pehar iz sezone 2019/2020 krasi klupske vitrine.

Uprava kluba je pažljjivo odradila analizu nedavno završenog prvenstva, sagledane su sve pozicije u timu i odlučeno je na kojim pozicijama će biti novih lica za vreme letnjeg prelazno roka. 

Prvi novajlija u redovima Naisusa je Stevan Janković (17) prva je akvizicija uprave u aktuelnom prelaznom roku. Reč je o mladom i jako perspektivnom veznom igraču koji je u prethodne dve godine bio član Sloge 1980. U redovima tima iz Jovanovca je pokazao veliki talenat, poneo je i epitet najperspektivnijeg igrača iz opštine Merošine. 

Republika

Foto: FK Naisus 1977 Rožina

Stevan Janković

Janković je za naš portal povodom transfera izjavio:

- Posle dve sezone uspešne sezone u ekipi Sloge, inače mog matičnog kluba, došlo je vreme za rastanak i vreme je da se napravi novi korak u karijeri. Moja je odluka da pojačam Naisus iz Rožine i jako sam uzbuđen zbog toga što dolazim u tim koji je uvek pretendent za sami vrh tabele i ima ambicije za najveće domete tokom prvenstva. Nadam se da ću opravdati očekivanja uprave i da ću u narednom prvenstvu imati uspešnu sezonu.

U Rožini se nadaju da će sa Jankovićem dobiti određenu svežinu i kreativnost na sredini terena. Reč je o mladom igraču koji ima snage u nogama, i ukoliko se sklope kockice, Janković može biti jedna od glavnih figura Nasisusa u predstojećem prvenstvu.

U predstojećem periodu se očekuje još novih lica u redovima Naisusa, verovatno u ofanzivnoj liniji. Defanzivni bedem ispred gola je jedan od boljih u ligi, u nedavno završenom prvenstvu su treća najbolja odbrana prvenstva, odmah iza šampiona i vicešampiona.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading