AMBICIJE TRENERA I KLUBA SE POKLAPAJU: Ekipa Jedinstva ima novog šefa stručnog štaba za predstojeću sezonu!

Autor:

Sport

04.07.2023

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U predstojećem periodu se očekuju aktivnosti po pitanju dovođenja igrača.

AMBICIJE TRENERA I KLUBA SE POKLAPAJU: Ekipa Jedinstva ima novog šefa stručnog štaba za predstojeću sezonu!

Foto: FK Jedinstvo Konjevići

Uprava vredno radi kako bi klub ušao što više kompletniji u početak priprema za predstojeću sezonu.

Republika

Prvi veliki "posao" uprave, koji je i zvanično potvrđen jeste ostanak Vladimira Ćirovića u redovima Jedinstva (Konjevići). Ćirović je u nedavno završenoj sezoni odneo titulu najboljeg strelca prvenstva sa 29 pogodaka. Iskusni napadač je kroz karijeru bio član jačih liga, ali je odličnu formu pronašao u zonskom rangu i odlučio je da istu nastavi da prikazuje i u sledećem periodu. 

U toku današnjeg dana došla je nova zvanična informacija iz redova Jedinstva, Ivan Gligorijević, koji je proteklih godinu dana bio šef stručnog štaba, više nije na toj poziciji. Uprava kluba mu je uputila reči hvale za sve što je uradio u proteklom periodu, ali je doneta odluka da dođe do smene na trenerskoj poziciji.

U novu sezonu ekipu će kao šef stručnog štaba predvoditi Igor Malenović. Reč je o mladom i perspektivnom treneru koji je željan dokazivanja i koji je spreman da se upusti u novu avanturu na novoj adresi. Ukoliko se sve kockice sklope, kako se nadaju u klubu, očekuje ih uspešna saradnja, a nadaju se iskoraku kako za ekipu, tako i za Malenovića. 

Republika

Foto: FK Jedinstvo Konjevići

Igor Malenović

Novi šef stručnog štaba Jedinstva je u proteklom periodu bio na klupi Keja iz Čačka, kojeg je predvodio u debitantskoj sezoni u zonskom rangu, ali isti nije uspeo da sačuva, pa je došlo do ispadanja i povratka u okružnu ligu. Upravo je tim iz Konjevića u poslednjem kolu prvenstva savladao sastav iz Čačka na gostovanju rezultatom 7:0. 

Očekuje se da uprava krene sa aktivnostima po pitanju dovođenja igrača za predstojeću sezonu, ostanak Ćirovića i promocija novog šefa stručnog štaba su samo uvodni poslovi, i sada predstoji ono pravo. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading