MENJA DRES, ALI NE I LIGU: Najbolji strelac prvenstva kapitalno pojačanje za tim Šumadije!

Autor:

Sport

04.07.2023

01:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovim dolaskom su potvrđene najviše ambicije za sledeću sezonu.

MENJA DRES, ALI NE I LIGU: Najbolji strelac prvenstva kapitalno pojačanje za tim Šumadije!

Foto: FK Šumadija Šopić

Uprava kluba ne želi da startuje pripreme sa nepotpunim igračkim kadrom, uveliko se radi na dovođenju igrača za sledeću sezonu.

Republika

Izgleda da je došlo vreme da Šumadija napadne Beogradsku zonu, u kojoj je provela dve godine (2019-2021). Uprava kluba u aktuelnom prelaznom roku vredno radi kako bi igrački kadar bio spreman za najveće moguće domete. 

Prvi novajlija u redovima Šumadije bio je Rastko Sofrenić, koji je u prethodnom periodu branio boje Šušnjara, iz istog tima se u novu sredinu preselio i Uroš Mitrović. Bojan Rajković je bio treće pojačanje u Šopiću, on je dres Crvene zvezde (MML), zamenio za zelene boje. 

Novi fudbaler Šumadije od danas je i Petar Petrović (27), koji menja dres, ali ne i ligu, u prethodnih godinu dana branio je boje Strelca iz Mislođina. Reč je o proverenom gol igraču koji je prehodnu sezonu odneo titulu najboljeg strelca Prve beogradske lige (grupa B) sa 23 postignutih golova. "Pekao" je zanaz Petrović i u Srpskoj ligi i Beogradskoj zoni, između ostalog kroz karijeru je branio boje Šušnjara, Ušća (Novi Beograd), Prve Iskre (Barič), Radničkog (Obrenovac) i Lokomotive iz Železnika.

Republika

Foto: FK Šumadija Šopić

Petar Petrović

Sastav Šumadije je u nedavno završenom prvenstvu mrežu rivala zatresao u 44 navrata, što je bilo dovoljno za šesti najbolji napad u ligi. Petrović je prošle sezone sam postigao 23 u dresu tima iz Mislođina, i svakako će dosta značiti novim saigračima zbog svoje sposobnosti da savlada golmana iz više situacija.

Dolaskom Petrovića uprava Šumadije je potvrdila da za sledeću sezonu ima najviše moguće ambicije. Letnji prelazni rok je fokusiran na sklapanje saradnje sa iskusnim, proverenim igračima, koji će odmah po startu sezone na terenu praviti određenu razliku u korist tima iz Šopića. 

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading