DOBRO POZNATO LICE U DRESU ŠUMADIJE: Prošlogodišnja želja je ispunjena u ovom prelaznom roku!

Autor:

Sport

29.06.2023

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sklapa se granitna odbrana u Šopiću.

DOBRO POZNATO LICE U DRESU ŠUMADIJE: Prošlogodišnja želja je ispunjena u ovom prelaznom roku!

Foto: FK Šumadija Šopić

U redovima Šumadije se ovog leta radi na zavidnom nivou, u protekloj sezoni je igrački kadar bio dopunjen za vreme zimske pauze, sada se radi na sklapanju ozbiljnog tima za celu godinu.

Republika

"Izlet" od dve sezone u Beogradskoj zoni je poslužio upravi i ljudima u klubu da vide kako stoje stvari, da se upoznaju sa jačim rangom i da imaju u vidu šta je sve potrebno za takmičenje u zoni. Nakon ispadanja iz zonskog ranga, u protekle dve sezone tim se stabilizovao i plasmanom u gornji deo tabele, u nedavno završenoj takmičarskoj godini su pokazali da su spremni opet za najveće domete.

Uprava kluba je sagledala raspoložive snage, i odlučeno je da će igrački kadar biti u određenoj meri izmenjen za nailazeću sezonu. Rastko Sofrenić i Uroš Mitrović su već dres Šušnjara zamenili za boje Šumadije, a njima se od danas priključio i treći novajlija. 

Bojan Rajković (33) se posle nepune tri godine vraća u redove Šumadije i predstavljaće ogromno pojačanje za sledeću sezonu. Rajković je odbrambeni igrač, uprava kluba je i prošle godine pokušala da ga vrati u svoje redove, ali se tada nisu poklopile sve kockice, što ovoga puta nije bio slučaj.

Republika

Foto: FK Šumadija Šopić

Treći novajlija u Šumadiji

Bojan je proteklih godinu dana proveo u redovima Crvene zvezde (Konatice), pre toga je bio član ekipe Dimitrije Tucović, Šušnjara, Mladosti (Baroševac), Kalenića, Burova, Borca iz Lazarevca i Kolubare. Njegovim dolaskom solidna odbrana od prošle sezone će u sledećoj biti sigurno još jača.

U predstojećem periodu će svakako biti još novosti u vezi "transfer pijace" u Šumadiji, uprava kluba vredno radi kako bi se posle tri godine tim vratio u zonski rang takmičenja, a na tom putu će krenuti sa proverenim snagama.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading