NOVI KAMIONDŽIJA STIGAO U GRAD: Fudbaler bogatog internacionalnog iskustva vozi FAP utabanim stazama uspeha! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.06.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kamiondžije" i ovog leta nastavljaju sa formiranjm sastava koji će doneti ostvarenje ranije zacrtanih ciljeva.

NOVI KAMIONDŽIJA STIGAO U GRAD: Fudbaler bogatog internacionalnog iskustva vozi FAP utabanim stazama uspeha! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Serijom bombastičnih transfera prethodne zime, ekipa FAP Priboja najavila je pohod ka vrhu tabele i plasmanu u Prvu ligu Srbije. Međutim, zavidna prolećna ostvarenja u okviru Srpske lige Zapad, nisu bila dovoljna da se nadoknadi zaostatak iz prvog dela šampionata i popularne "kamiondžije" morale su da se zadovolje trećom pozicijom iza šampiona Smedereva 1924 i dugoplasiranog čačanskog Borca 1926.

 

Planovi za sezonu 2023/24, potpuno su jasni. Ljubitelji fudbala u gradu na obalama Lima očekuju uspešnu sezonu koja će kao primarni cilj doneti i plasman u drugi stepen srpskog klupskog fudbala u kojem je klubu, po svim parametrima i mesto.

U tom cilju, u Priboj je stiglo i prvo letnje pojačanje.

Reč je o iskusnom tridesetjednogodišnjem Stefanu Vukmiroviću.

Vukmirović igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, a u Priboj stiže iz redova čajetinskog Zlatibora za koji je u prethodnoj sezoni zabeležio 22 nastupa, a na terenu je proveo ukupno 1.640 minuta.

Novi "kamiondžija" iza sebe ima bogatu karijeru tokom koje je pored velikog broja domaćih klubova, nastupao i u Maleziji, Bosni i Hercegovini, Grčkoj  i Italiji u kojoj je proveo dve i po godine.

 

- Stefan Vukmirović:

Datum rođenja: 19. jul 1991. godine

Mesto rođenja: Kragujevac

Pozicija u timu: ofanzivni vezni

Igračka karijera: Radnički 1923 (Kragujevac), BASK (Beograd), Jagodina (Jagodina), Jedinstvo Putevi (Užice), Napredak (Kruševac), Sloboda (Užice), Radnik (Surdulica), Borac (Čačak), Kuantan Kuala Lumpur (Malezija), Simin Han (Bosna i Hercegovina), Tuzla siti (Bosna i Hercegovina), KAraiskakis (Grčka), Kalamata (Grčka), Jonikos Nikeas (Grčka), Frankavila (Italija), Audaće Barleta (Italija), Valencana Mado (Italija), Zlatibor (Čajetina)

Potpuno je jasno da Vukmirović neće biti i jedino letnje pojačanje FAP-a i svi u klubu usmereni su ka formiranju rostera koji će u predstojećoj sezoni obezbediti plasman u, toliko željeni, drugi stepen srpskog klupskog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading