IGRAČKI KADAR ĆE BITI OFORMLJEN DO POČETKA PRIPREMA: Još jedan ostanak je dogovoren u ekipi Voje Gačić!

Autor:

Sport

29.06.2023

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za predsednika Miodraga odmora nema.

IGRAČKI KADAR ĆE BITI OFORMLJEN DO POČETKA PRIPREMA: Još jedan ostanak je dogovoren u ekipi Voje Gačić!

Foto: FK Voja Gačić

Treća sreća u pohodu na viši rang

Seniorski fudbalski klub Voja Gačić postoji već dve sezone, i u oba prvenstva je bio jedan od kandidata za plasman u viši rang, ali je isti dva puta izmakao.

Republika

"Naučili" su greške ljudi iz uprave kluba, i već po završetku takmičarske 2022/2023 godine krenulo se sa sklapanjem igračkog kadra za sledeću sezonu. Prelazni rok je otvorio dolazak Raše Gračanina, nakon toga je Miodrag Gačić, prvi čovek kluba dogovorio nastavak saradnje sa dosadašnjim fudbalerima. Planovi Vladimira Krčamara i Slavoljuba Dukovskog se poklapaju planovima predsednika kluba, i dogovoren je nastavak saradnje.

Iskusni Marko Božić (31) koji je u redove Voje Gačić stigao početkom kalendarske godine, dogovorio je nastavak saradnje i za sledeću sezonu. Božić je iskusni vezni igrač, koji može da odgovori i zadacima na poziciji polušpica, kroz karijeru je igrao jače rangove takmičenja i sigurno će dosta značiti mladim saigračima.

Republika

Foto: FK Voja Gačić

Dogovor sa početka godine ostaje na snazi

Prvi čovek kluba, ujedno i trener seniroskog sastava, Miodrag Gačić je povodom nove aktivnosti u prelaznom roku poručio: 

- Kao što sam najavio još pre mesec dana, prvo moramo da rešimo naše dvorište, a da kasnije radimo na dovođenju igrača sa strane. Dogovor je da imamo mlađe igrače koji će biti iz naših redova, i da uz par iskusnijih pokušamo da ispunimo cilj za sledeću sezonu, a to je plasman u viši rang takmičenja. Što se tiče novajlija, obavljeni su razgovori sa nekolicinom igrača, ali ovoga puta nećemo da eksponiramo imena, kako ne bi došlo do naglih promena odluka. 

Mladi sportski kolektiv iz Pančeva, kada je reč o seniorskom fudbalu, je već dve sezone prvenstvo završavao na trećoj poziciji na tabeli, uvek je nešto falilo da ekipa do poslednjeg kola bude konkurent za šampionski pehar. "Treća sreća" je takmičarska 2023/2024. godina, a u klubu svi rade kako im sreća ne bi bila ni potrebna na putu do plasmana u viši rang.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading