TRENERSKA TRANSFER BOMBA: I pored brojnih ponuda, Ivanjičanin izabrao klupu Reala! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.06.2023

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispisuje nove stranice trenerske karijere.

TRENERSKA TRANSFER BOMBA: I pored brojnih ponuda, Ivanjičanin izabrao klupu Reala! (FOTO GALERIJA)

Foto: Privatna arhiva/Aleksandar Petaković

Ekipa Reala iz Podunavca prethodnu sezonu u okviru Srpske lige Zapad okončala je sa skorom od devet pobeda, šest remija i 15 poraza čime je grčevita borba za opstanak uspešno okončana i ekipa će se i naredne sezone takmičiti u trećem rangu srpskog klupskog fudbala.

 

Po okončanju takmičenja doneta je odluka o prekidu saradnje sa dosadašnjim trenerom Slavišom Kovačevićem i njegovim pomoćnikom Sašom Ristićem, a rukovodstvo Reala brzo je reagovalo i već je imenovan novi šef struke za sezonu 2023/24.

Ekipu će u narednoj sezoni predvoditi Aleksandar Petaković koji je kako se saznaje i pored ponude užičke GFK Slobode, odlučio da sedne na klupu Reala i pokuša da u narednoj sezoni ostvari bolje rezultate.

Četrdesetosmogodišnji Petaković je igračku karijeru proveo u ivanjičkom Javor-Matisu, a po okončanju igračke karijere predvodio je Slogu iz Požege, U-19 tim ivanjičkog superligaša, kao i pribojski FAP

 

- Aleksandar Petaković:

Datum rođenja: 29. april 1975. godine

Mesto rođenja: Ivanjica

Igračka karijera: Javor-Matis (Ivanjica)

Trenerska karijra: Sloga (Požega), Javor-Matis U-19 (Ivanjica), FAP (Priboj)

Kako se nezvanično saznaje rukovodstvo sportskog kolektiva iz Podunavaca želi tokom letnjeg prelaznog roka, da formira respektabilan sastav koji će se naredne sezone boriti za sam vrh zapadne grupe srpskoligaškog karavana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading