OVAKAV IZAZOV NISAM MOGAO DA ODBIJEM: Iskusni stručnjak se vratio u svoj klub i jasno poručio svima - "Nikome nećemo biti lak plen"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.06.2023

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski kolektiv iz Velike Plane okreće novi list...

OVAKAV IZAZOV NISAM MOGAO DA ODBIJEM: Iskusni stručnjak se vratio u svoj klub i jasno poručio svima - "Nikome nećemo biti lak plen"!

Foto: FK Morava Velika Plana

Fudbaleri Morave iz Velike Plane prethodnu sezonu u okviru Zone Podunavsko-šumadijske okončali su na petoj poziciji sa 36 osvojenih bodova, a ulinak je mogao biti i bolji da u poslednje dve takmičarske runde nije zabeleženo isto toliko poraza.

 

Nakon "spuštanja zavese" trener Zdenko Muf je napustio kormilo kluba, a kao što smo već izvestili, rukovodeću palicu preuzeo je iskusni Bratislav Živanović koji se vraća u svoj grad, a svi se i dalje dobro sećaju da je ekipu Morave predvodio i u sezoni 2007/08 kada je ovaj klub bio deo srpskoligaškog karavana.

- Složile su se mnoge kockice i posle duže pauze vratio sam se u svoj grad kao trener, Cilj je da promovišemo što više mladih igrača u seniorskoj konkurenciji, to je izazov koji nisam mogao da odbijem. Morava je jedan od retkih klubova koji ima igrače iz svoje opštine i takvu politiku kluba poštujem. Mislim da nećemo biti lak plen rivalima - istakao je popularni "Patak" za "Sportski žurnal".

Republika

Foto: FK Morava Valika Plana

Nikome neće biti lako u Velikoj Plani

 

Klub u godini u kojoj proslavlja 95 godina postojanja, kreće sa iskusnim stručnjakom na poziciji šefa stručnog štaba, a treba napomenuti da je Živanović tokom svoje bogate trenerske karijere, između ostavilih predvodio i ekipu požarevačkog Mladog radnika u doba najvećih uspeha ovog kluba, a bio je i trener ŽFK Požarevca kada je ovaj sportski kolektiv polusezonu okončao bez poraza, a požarevačke fudbalerke je doveo i do najvećeg uspeha u klupskoj istoriji, plasmana u polufinalnu rundu nacionalnog kup takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading