NAJAVLJENO - UČINJENO: Rekonstrukcija igračkog kadra Voje Gačić je počela!

Autor:

Sport

07.06.2023

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zimska želja Miodraga Gačića je stigla..

NAJAVLJENO - UČINJENO: Rekonstrukcija igračkog kadra Voje Gačić je počela!

Foto: FK Voja Gačić

Prelazni rok zvanično još nije ni počeo, ali pojedini niželigaši ne žele da čekaju da "veliki klubovi" puste svoje "priče" među igračima. Prikupljanje sve potrebe dokumentacije za jačanje igračkog kadra je počelo odmah po završetku pojedinih liga.

Republika

Pre para dana smo pisali da je ekipa Borca iz Sakula već dogovorila prvi dolazak u njihove redove, i da se sada čeka zvanično otvaranje prelaznog roka kako bi sva papirologija prošla kroz sistem. Juče je stigla informacija da je u istoj ligi dogovoren još jedan transfer.

Seniorski tim Voje Gačić je u nedavno završenoj sezoni odigrao svoju drugu godinu u Opštinskoj ligi Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo, ekipa je bila jedan od konkurenata za najviši plasman, ali je u završnici prvenstva posustala i završila je na trećoj poziciji na tabeli. Pri čovek kluba, Miodrag Gačić je pred kraj šampionata najavio da igrački kadar očekuje veliki remont za vreme leta, ali je retko ko očekivao da će taj postupak krenuti u junu mesecu. 

Raša Gračanin (29) je dogovorio sve sa Gačićem i od sledeće sezone će nositi dres Voje Gačić. Reč je o igrači koji je proteklih godinu dana nastupao za Borac (Sakule), pre toga je branio boje Tempa iz Sefkerina i dobro je upoznat sa ligom u kojoj će zaigrati i za treći tim. 

Gračanina karakteriše velika brzina, pokriva poziciju krilnog napadača, ali se dobro snalazi i na ostalim pozicijama na protivničkoj polovini. U karijeri je sem u trenutnoj ligi branio i boje ekipa Sveti Stefan (Slanci), Beograd-Karaburme, Tešnjara-Stari Grad i Budućnosti iz Valjeva. 

Miodrag Gačić je povodom planova za predstojeći period za naš portal poručio:

- Odmah po završetku prvenstva imao sam sastanak sa upravom kluba, najavio sam rekonstrukciju i ona je počela iz naše svlačionice. Zahvalio sam se već nekolicini igrača jer ih nisam video u svojim planovima za novu sezonu. Želimo da pružimo šansu mlađim fudbalerima iz naše omladinske škole, ali i da dovedemo igrače sa strane koji će praviti razliku na terenu - započeo je Gačić.

O prvom novajliji je pričao u superlativu.

- Gračanin je igrač kojeg smo imali u planovima i za vreme zimskog prelaznog roka, ali nismo uspeli da se dogovorimo sa rukovodstvom Sakuljana, sačekali smo kraj sezone i eto ga, sada je sve ispalo kako treba. U pregovorima smo sa još nekoliko fudbalera, ali nećemo praviti iste greške kao ove sezone. Što se tiče ostalih prvotimaca obavili smo razgovore sa pojedincima, i oni će sigurno biti sa nama i od jeseni. Očekuje nas još dosta posla, tu je i naša omladinska selekcija na koju takođe računamo za novu sezonu u prvom timu. 

Već sredinom juna sva prvenstva u našoj zemlji će biti završena, igrači će otići na zasluženi odmor, ali će ljudi u upravama biti "na poslu", jer za njih aktivnosti u velikoj meri tek počinju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading