DOGOVOR KUĆU GRADI: Gačić ne sedi skrštenih ruku, prelazni rok zvanično još nije počeo, a saradnje se uveliko dogovaraju!

Autor:

Sport

14.06.2023

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planovi za sledeću sezonu su veliki.

DOGOVOR KUĆU GRADI: Gačić ne sedi skrštenih ruku, prelazni rok zvanično još nije počeo, a saradnje se uveliko dogovaraju!

Foto: FK Voja Gačić

Seniorski tim Voje Gačić aktivan je od sezone 2021/2022 i već dve takmičarske godine na kraju ligaškog dela prvenstva zauzima treću poziciju na tabeli. Planovi za nedavno završen šampionat su bili "veći" od plasmana, pa je prvi čovek kluba, Miodrag Gačić najavio određene promene u klubu.

Republika

Odmah po završetku sezone uprava je počela razgovore za sklapanje tima za predstojeći period, prvi novajlija u redovima Voje Gačić je Raša Gračanin. Reč je o igrači koji je proteklih godinu dana nastupao za Borac (Sakule), pre toga je branio boje Tempa iz Sefkerina i dobro je upoznat sa ligom u kojoj će zaigrati i za treći tim. 

Jedan od bitnijih "poslova" za sledeću sezonu je rešen pre par dana, Vladimir Krčmar će biti "jedinica" Voje Gačić i u predstojećem periodu. Krčmar je branio boje kluba proteklih godinu dana, stigao je za vreme letnjeg prelaznog roka, i ubrzo se "promovisao" u jednog od važnijih članova ekipe.

Prvi čovek kluba, Miodrag Gačić razgovarao je i sa Slavoljubom Dukovskim, i sa njim je veoma brzo dogovoren nastavak saradnje. Popularni "Zuka" je bio jedan od najboljih igrača Voje Gačić u protekloj sezoni, ali pored igračkih kvaliteta Dukovski je pre svega čovek kojeg vredi upoznati. Od sledeće sezone Slavoljub će na leđima nositi broj 10, koji će, u klubu se nadaju dodatno podići nivo njegove igre.

Posle dva jako bitna dogovora sa fudbalerima iz prošle sezone, Miodrag Gačić je za naš portal govorio o daljim planovima:

- Razgovor sa dva sjajna igrača, a pre svega momka je trajao jako kratko, na obostrano zadovoljstvo nastavićemo saradnju i sledeće sezone. Pored toga, oni će imati i angažman u našoj omladinskoj školi, Vladimir će raditi kao trener golmana, dok će Slavoljub brinuti o našoj najmlađoj selekciji. Odlučili smo se na ovaj potez jer se radi o vrlo kvalitetnim igračima koji će svojim iskustvom dosta doprineti našim mladim članovima.

O budućim potezima na tržištu igrača poručio je:

- Protekle zime smo napravili određene greške sa "brzim potezima", ovoga puta ćemo to pokušati da izbegnemo. Sve novajlije prvo moraju ispuniti uslov da budu dobri momci, obavili smo razgovor sa skoro svim igračima iz omladinske škole i većina njih će i naredne sezone nositi dres našeg kluba. Nastavljamo dalje sa pripremama za sledeću sezonu, redovno imamo sastanke sa upravom i nadamo se da ćemo biti spremniji nego ikad za novu sezonu - na kraju razgovora poručio je Gačić. 

Sportski kolektiv Voje Gačić je krenuo obrnutim redosledom od dosta klubova, prvo je napravljena odlična selekcija u svim omladinskim kategorijama, a zatim je oformljen i prvi tim u kojem su većinom upravo igrači iz mlađih selekcija koji polako prerastaju iste.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading