DA LI JE ON "KLJUČ" EKSPRESNOG POVRATKA U VIŠI RANG: Reprezentativac naše zemlje uslikan sa šalom "budućeg kluba"?!

Autor:

Sport

14.06.2023

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Senzacija nad senzacijama!

DA LI JE ON "KLJUČ" EKSPRESNOG POVRATKA U VIŠI RANG: Reprezentativac naše zemlje uslikan sa šalom "budućeg kluba"?!

Foto: Nikola Mutić

Posle tri godine u Vojvođanskoj ligi Jug,  u nedavno završenoj sezoni ekipa je plasmanom na pretposlednju poziciju na tabeli, "obezbedila" silazak u niži rang takmičenja.

Republika

Zimsku pauzu sastav Omladinca FAM proveo je odmah iznad zone ispadanja, sa 14 osvojenih bodova. Od starta nastavka prvenstva tim iz Botoša je igrao u promenjivoj formi, što ih je dovelo u situaciju da u poslednjem kolu sami odlučuju o svojoj sudbini. Na gostovanju u Banatskom Velikom Selu ekipi je bio potreban trijumf kako ne bi zavisili od ostalih rezultata u ligi, ali su tada upisali minimalni poraz.

Omladinac je sezonu završio sa 30 osvojenih bodova, "zona spasa" je na kraju udaljena samo jedan bod, ali će zbog tog "samo jednog boda" tim iz Botoša sledeće sezone uzeti učešće u PFL-u Zrenjanin.

Trenutno, sigurno nikome u klubu nije lako, posle tri sezone tim se vraća u Područnu ligu, ali vremena za tugovanje nema, pred upravom je sada postavljanje novih ciljeva, a jedan od njih će biti sigurno i ekspresan povratak u viši rang.

Podrška igračima, članovima, kao i simpatizerima Omladinca je stigla danas, iznenada iz SC Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi. Trenutno se tamo nalazi naša reprezentacija koja se priprema za okršaje u kvalfikacijama za EURO 2024. godine koji se održava u Nemačkoj.

 

 

Reprezentativac naše zemlje, "prva zvezda" Lacija i jedan od boljih igrača italijanske "Serije A", Sergej Milinković Savić je uslikan sa šalom kluba iz Botoša. Uprava kluba se pohvalila svojim pratiocima na društvenim mrežama slikom koja je napravljena tom prilikom. Odmah su krenule i priče o tome da će SMS pored brojnih ponuda svetskih velikana, ipak obući dres Omladinca FAM, kako bi pomogao ekipi da se što pre vrati u viši rang. Naravno, sve priče o transferu su samo šale koje bi trebalo da odobrovolje sve simptizere, koji su sigurno posle ispadanja u niži rang u nešto lošijem raspoloženju. 

Reprezentativcima naše zemlje predstoje pripreme za prijateljski duel sa selekcijom Jordana u Austriji (16. jun), zatim ih očekuje gostovanje Bugarskoj (20. jun) u sklopu kvalifikacija za EURO. 

Na upravi kluba tima iz Botoša je sada da "probudi" ekipu, da se konsoliduju redovi i da se za vreme leta odrade pripreme kako bi se od prvog kola prvenstva napao plasman u viši rang. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading